Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Suporturi monitor

Suport monitor de masa Multibrackets MB-3281, compatibil cu Samsung Odyssey G9, Black
Suport monitor de masa Multibrackets MB-3281, compatibil cu Samsung Odyssey G9, Black
  • Cod produs: SUPMON-MB-3281
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc: 0
  • Producator: Multibrackets

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Pachet promotional

1x

Suport pentru monitor Multibrackets M VESA Gas Lift – kit de montare (brat articulat, cu clema de birou) pentru ecrane LCD/Plasma – aluminiu – negru – dimensiunea ecranului: 15'' – 32'' – interfata de montare: 100x100 mm, 75x75 mm

 

Un suport pentru monitor cu trei articulatii si gas lift, creat de Multibrackets pentru a optimiza productivitatea si pentru a reduce stresul asupre gatului, spatelui si ochilor.

 

Suportul Multibrackets Gas Lift HD este contruit din aluminiu rezistent si utilizeaza tehnica gas lift. Aceasta tehnica determina o miscare a ecranului extrem de usoara si cu un efort minin. Modern si elegant, suportul elibereaza spatiul si permite pozitionarea ecranului pentru o productivitate sporita. Tehnica gas lift asigura o ajustare extrem de usoara in orice directie doar cu o simpla atingere. Poti schimba cu usurinta pozitia ecranului din landscape in portret sau sa il muti mai aproape de birou, sa-l ridici, pentru aproape orice pozitie de lucru dorita.

 

Suporta standardul VESA de 75x75 si 100x100 si sustine ecrane de cantaresc minumum 9 kg si pana la maximum 21 de kg. Acest interval este important poate functionarea optima a pistonului de gaz.

 


Specificatii tehnice

Pentru ecrane: 15-32"
VESA standard: 75x75 100x100 mm
Article No: 7 350 073 732 449
Culoare: Negru
Greutate ecran: Min. 9 kg — Max. 21 kg
Functie: Piston cu gaz
Garantie: 2 ani
Greutate: 3,4 kg
Inclinare: +75 — -45 de grade
Pivotare: +90 — -90 de grade
Rotire: 90 de grade
Compatibility: Nerecomandat pentru Samsung Odyssey Series sau alte modele extrem de curbate.
Garantie: 1 an

 

x
1x

Componentă de montare (adaptor de montare) pentru ecrane Samsung Odyssey G7 – 24"-32" - Aluminiu

Acest suport constă din piesa centrală bazată pe adaptorul Samsung G7 Odyssey, cu mânere de prindere premontate, care se potrivesc seria M VESA cu braț de ridicare pe gaz. Cu adaptorul M Gas Lift, puteți avea întotdeauna pregătit un ecran suplimentar cu acest suport cu eliberare rapidă deja atașat și îl puteți schimba rapid dacă ecranul obișnuit se defectează. 


Repere

  • Îmbunătățește mediul de joc
  • Creați o soluție mai ergonomică pentru afișajul dvs. Samsung Odyssey
  • Compatibil cu seria Samsung Odyssey G7 (verificați-vă modelul cu atenție)
  • Se montează Samsung Odyssey G7 pe un braț de ridicare pe gaz M VESA
  • Instalare ușoară - instalați acest adaptor rapid și ușor
 
SPECIFICATII
 
Pentru ecrane: 24"-32"
VESA :

Non VESA se potriveste Samsung Odyssey G7 series

Article No: 7 350 105 213 267
Culoare: Argintiu
Greutate: 0,4 kg
Garantir: 5 ani
x

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Prindere suport monitor birou cu clema
Greutata maxima / monitor (kg) 20
Brat gaz
Numar monitoare 1
Diagonala maxima (inch) 49
Descriere:

Multibrackets M VESA Gas Lift Brat Samsung Odyssey G9 Black - Kit de montare (brat articulat, suport clema de birou)
pentru Samsung Odyssey G9

Un braț pentru monitor cu trei articulații, suspendat pe gaz, proiectat de Multibrackets pentru Samsung Odyssey G9 pentru a vă optimiza productivitatea și pentru a ajuta la reducerea tensiunii de pe gât, spate și ochi.

 

Brațul de ridicare cu gaz M Samsung Odyssey G9 este realizat dintr-o construcție durabilă din aluminiu și utilizează o tehnică de suspensie cu gaz. Acest lucru face ca afișajul să „plutească” și apoi poate fi mutat cu efort aproape de zero. Elegant și raționalizat, brațul de ridicare cu gaz M Samsung Odyssey G9 eliberează spațiu și permite poziționarea Odyssey pentru o mai mare productivitate sau experiență de joc. Tehnologia unică a gazului de contrabalansare oferă o reglare lină în orice direcție. Mutați ușor afișajul aproape de birou, sus, potrivindu-se aproape în orice poziție de lucru dorită imaginabilă.

Acest braț de ridicare cu gaz, elegant, reglabil pe înălțime, este făcut astfel încât să puteți sta mai mult în picioare, să stați mai puțin și să deveniți mai sănătos făcând acest lucru. Ergonomia avansată și stilul fără compromisuri ale brațului de ridicare cu gaz M Samsung Odyssey G9 Black sunt proporționale astfel încât corpul, spațiul și pasiunea dumneavoastră să funcționeze în perfectă armonie.

Configurarea este simplă. Ecranul dvs. Odyssey se instalează cu ușurință în mânerele de prindere Samsung Odyssey G9 Black, care îl ține discret și sigur pe loc. Nu este necesar niciun adaptor VESA pentru a monta și muta Samsung G9 Odyssey unde doriți.

 

Suspensie fără greutate
Chiar dacă M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 Black ține G9-ul cu ușurință, încă face ca încărcătura sa să pară absolut lipsită de greutate datorită designului strategic al monturii. Acest lucru vă permite să faceți cu ușurință orice ajustări ale monitorului folosind o singură mână. Suprafață fără cablu. Nimeni nu își dorește biroul acoperit de o mizerie de cabluri, motiv pentru care este atât de grozav că acest produs vine cu un sistem de gestionare a cablurilor care este capabil să țină toate cablurile grupate împreună și organizate în loc să fie întinse peste tot.

O mulțime de opțiuni de montare
Nu contează ce tip de montare preferați să utilizați pentru că sunt șanse ca M Gas Lift Arm Samsung Odyssey G9 Black să-l aibă. Sistemul său de montare oferă până la șase opțiuni diferite de montare pentru a vă permite să găsiți cea perfectă pentru biroul dumneavoastră specific.

Capacitatea de greutate a brațului este de minim 9 kg și până la maxim 21 kg. Intervalul este important de păstrat datorită pistonului cu gaz care ține ecranul plutind în aer.
Capul de fixare oferă o asamblare și dezasamblare rapidă a afișajului perfectă sau pentru orice departament IT care dorește să minimizeze timpul de nefuncționare.

Brațul de ridicare cu gaz M Samsung Odyssey G9 Black se ține de biroul dumneavoastră standard (maximum 50 mm) sau asamblați-l folosind o tehnică prin orificii pentru birou.
 

Specificatii tehnice:

Pentru ecrane: 49"
VESA standard:

Se potrivește cu seria Samsung Odyssey G9

Article No:  7 350 105 213 281
Compatibil cu modelele Samsung:

Seria Samsung Odyssey G9:

LC49RG90SSRXEN, LS49A950UIUXEN, LC49HG90DMRXEN, LC49HG90DMUXEN, LC49RG90SSRXEN, LC49RG90SSUXEN, LC49G95TSSRXEN, LC49G95TSSUXEN, LS49AG950NUXEN, LS49AG952NUXEN, LS49AG954NUXEN

Culoare: Negru
Greutate: 4 kg
Garantie: 5 ani

Desen tehnic:

Video:

Descarcari:

Manual de instalare

Descarca