Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Suporturi monitor

Suport monitor de perete Gas Lift Multibrackets 1010, Negru, min. 2 - max. 10 kg 15\"-32\"
Suport monitor de perete Gas Lift Multibrackets 1010, Negru, min. 2 - max. 10 kg 15"-32"
  • Cod produs: SUPMON-MB-1010
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc: 1
  • Producator: Multibrackets

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Pachet promotional

1x

 

Suport Gas Lift brat flexibil M VESA I


Un brat triplu suspendat pentru monitor, creat de compania Multibrackets pentru optimizarea productivitatii si reducerea presiunii asupra gâtului, spatelui si ochilor.

Suportul Gas Lift brat flexibil M VESA este realizat din aluminiu durabil si utilizeaza o tehnica cu suspensie pe gaz. Acest lucru face ecranul sa „pluteasca” si sa poata fi deplasat cu aproape niciun pic de efort. Atractiv si aerodinamic, Suportul Gas Lift brat flexibil M VESA economiseste spatiu si permite pozitionarea ecranului pentru o productivitate crescuta. Înclinarea facila asigura reglarea fina în orice directie. Deplasati cu usurinta ecranul din pozitia vedere în pozitia portret (landscape – portrait) sau apropiati-l de birou, ridicati-l sau aranjati-l în aproape orice pozitie de lucru dorita.

Suporta standardele VESA 75x75 si 100x100 si sustine ecrane care cântaresc minimum 2 kg si maximum 10 kg. Acest interval este important pentru a actiona pistonul cu gaz care face ecranul sa pluteasca în aer.

Capul instantaneu asigura o asamblare si dezasamblare rapida a LCD-ului, perfecta pentru orice departament de IT care doreste sa-si minimizeze timpul de nefunctionare.

Suport Gas Lift brat flexibil M VESA se potriveste cu birouri standard (max 50mm) sau poate fi instalat printr-o tehnica cu gauri.

Disponibil pe argintiu, negru si alb.
 

 
Specificatii:  
Culoare: Negru
Dimensiunea ecranului: 15"-32"
Standard Universal & VESA: 75x75, 100x100
Material: Aluminiu
Greutatea maxima sustinuta    (per monitor): 10 kg
Greutate: 3.4 kg
Dimensiuni: 49x19x14cm
Inaltime ajustabila: Da 
Inclinare: +75 / -45°
Rotire: +/-90°
Instalare: clema de birou, ajustabil 10 - 50mm

x
1x

Ai vrea sa montezi suportul tau cu gas lift pe perete? Aici este un accesoriu care te ajuta sa rezolvi aceasta problema simplu si calitativ. Cu adaptorul de prindere Multibrackets iti poti monta suportul cu gas lift pe perete si sa il misti in orice pozitie doresti.

Poti misca ecranul fara efort in pozitii numeroase cu o atingere usoara. Ecranul tau parca va “pluti”, fiind usor de ajustat la inaltimea potrivita. Fara unghiuri inconfortabile de vizionare si dureri ale gatului!

 

Disponibil pe alb, negru si argintiu. 

x

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Prindere suport monitor perete
Greutata maxima / monitor (kg) 10
Brat gaz
Numar monitoare 1
Diagonala maxima (inch) 32
Descriere: M VESA Gas Lift Arm Wall Basic Black - Suport monitor LCD/LED ( montare pe perete, brat articulat inclinat )  - aluminiu- negru - marime ecran: 15" - 32"- suporta greutate intre 2-10 kg - VESA 75/100
 

Un braț pentru monitor cu trei articulații,suspendat pe gaz, proiectat de Multibrackets pentru a vă optimiza productivitatea și pentru a ajuta la reducerea tensiunii de pe gât, spate și ochi.


Brațul de ridicare cu gaz M VESA este realizat dintr-o construcție durabilă din aluminiu și utilizează o tehnică de suspensie cu gaz. Acest lucru face ca si cum ecranul ar „pluti” și poate fi mutat fara efort. Elegant și raționalizat, brațul de ridicare cu gaz M VESA eliberează spațiu și permite poziționarea afișajului pentru o productivitate mai mare. Tehnologia unică a gazului de contrabalansare oferă o reglare lină în orice direcție. Mutați cu ușurință ecranul din poziția peisaj în poziția portret sau mutați ecranul aproape de birou, sus, potrivindu-se aproape în orice poziție de lucru dorită imaginabilă.



Ultra flexibil
Ridicați, balansați sau întoarceți afișajul în orice direcție și schimbați-l oricând aveți nevoie. Posibilitati vaste de reglare pe orizontala sau verticala. Perfect pentru situațiile în care un ecran trebuie mutat și îndepărtat după utilizare. Folosit în unități de producție, unități de servicii, spitale sau camere medicale. Agrafe inteligente de gestionare a cablurilor pe partea inferioară a traseului brațului și ascund firele


Pozitie de plutire
Poziționați ecranul pentru a ușura solicitarea ochilor, gâtului și spatelui. Brațul va oferi întotdeauna ajustări fluide, ușoare, pentru o mișcare fără efort a monitorului.


Utilizare in orientare vedere sau portret
Cu funcția de rotație încorporată, puteți alege pur și simplu poziția vedere sau portret a afișajului, oferind o mișcare lină și continuă pe verticală și orizontală a afișajului în toate direcțiile.

Montat în mod ideal în spații cu spațiu limitat - se pliază la doar câțiva centimetri de perete în poziția de depozitare


Capul cu fixare VESA oferă o asamblare și dezasamblare rapidă a afișajului, perfect pentru orice departament IT care dorește să minimizeze timpul de nefuncționare
Se fixează pe perete.
Disponibil în culorile Argintiu, Negru și Alb.

Suportă standardele VESA 75x75 și 100x100 și ține ecrane cu o greutate de la minim 2 kg și până la maxim 10 kg. Acest interval este important de păstrat datorită pistonului cu gaz care ține ecranul plutind în aer.

Pentru ecrane: 15-32"
VESA standard: 75x75 100x100 mm
Article No: 7 350 105 211 010
Combinatie de  Articole: 7174 + 1381
Culoare: Negru
Greutate suportata: Min. 2 kg — Max. 10 kg
Functie: Piston cu gaz
Greutate: 3,4 kg
Unghi de inclinare: +75 —  -45 grade
Unghi de intoarcere: +90 — -90 grade
Rotatie: 90 degrees
Optiuni: Mânerul brațului de ridicare pe gaz M - 2574
Garantie: 2 ani

Desen tehnic:

Video:

Descarcari:

Fisa Tehnica (ENG)

Descarca