Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Table Interactive

Pachet interactiv cu EVOBOARD IB86RS-NP, Videoproiector VIEWSONIC PA503S si Suport videoproiector tavan EATV2
Pachet interactiv cu EVOBOARD IB86RS-NP, Videoproiector VIEWSONIC PA503S si Suport videoproiector tavan EATV2
  • Cod produs: PAC-IB86RS-NP+PA503S+EATV2
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc: 11

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Pachet promotional

1x


Tabla interactiva 87", format 4:3, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere

 

   În mod natural, într-o lume în care distanțarea socială este noua normă, școlile (și alte instituții de învățământ) trebuie să folosească noile tehnologii disponibile pentru ca elevii și studenții să-și poată atinge obiectivele de învățare.

 

   În contextul pandemiei COVID-19 și a învățămîntului online, soluțiile pentru educație pe care vi le oferim integrează tehnologie interactivă și atractivitate.

 

 


   Cu această tablă interactivă și suita software integrată se permite conectarea partenerilor educaționali în timp real, utilizând multiple platforme dedicate precum Zoom Meetings, Google Meet, Google Classroom, Microsoft Teams, Blue Jeans, Cisco Webex Meetings, Join.me, Zoho Meetings, Skype for business, GoToMeeting, Starleaf sau orice altă aplicație de învățământ la distanță sau videoconferință, participanții putând să interacționeze cu conținutul lecției și să continue comunicarea eficientă cu colegi, prieteni sau colaboratori.

   Prin intermediul funcțiilor tactile se poate realiza interacțiunea simultană a participanților, păstrându-se caracterul realist al orelor de curs în raport cu felul în care se pot implica educabilii.

 

   Educatia digitala este din ce in ce mai prezenta in invatamantul din Romania, evolutiile din domeniul tehnologiei ducand la schimbari fundamentale ale modului prin care copiii invata, propunand o abordare practica a curriculei scolare, cu scopul de a incuraja implicarea elevilor dar si de a le usura asimilarea de cunostinte.


 

   Departe de a fi o metoda de predare rezervata numai invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal (gradinite, scoli, licee) notiunea de clasa interactiva poate fi intalnita pana la cele mai inalte etape ale educatiei (universitati), avand nenumarate beneficii. O mai buna interactiune intre participanti si un angajament mai mare din partea acestora, plus diversitatea lectiilor prin multitudinea de instrumente educative si experimentele simulatoare pentru diferite materii, sunt doar cateva dintre acestea.

 

   
Tabla interactiva multi-touch EVOBOARD IB-86RS are un sistem de detecţie cu senzori de imagine in infrarosu si suporta pana la 10 puncte de atingere, fiind prevazuta cu 22 de butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a acesteia

 


Tehnologia inovativa si software-ul multidisciplinar disponibil atat in limba romana cat si in alte limbi de circulatie internationala ofera profesorilor  posibilitatea de a-si pune creativitatea in slujba  realizarii unor experiente extrem de atractive pentru elevi si studenti.­­ De asemenea, aceasta poate fi folosita cu succes si in mediul de afaceri oferind instrumentele necesare pentru a face prezentarile mult mai dinamice si colaborative

Este usor de montat si folosit, cu ajutorul interfetei HID nefiind necesara instalarea vreunui driver, rama ultra-subtire din aliaj de aluminiu ii ofera un aspect placut, iar consumul de energie este foarte scazut.

 


Software-ul proprietar al tablei interactive EVOBOARD IB-86RS este corelat cu curricula scolara din Romania si ofera o galerie impresionanta cu materiale pentru chimie, fizica si matematica. De asemenea, exista posibilitatea de a fi personalizat cu elemente  specifice  fiecarei materii in parte – exemple: arta, sport, istorie, limba romana, tehnologie, religie, economie, limbi straine.
 


Printre functiile specifice de o importanta deosebita ale acestuia, se numara: deschidere document, import, salvare, tiparire, trimitere email, impartirea paginii de lucru in doua sau trei parti, schimbarea limbii, salvarea paginilor lucrate ca fisier de tip: imagine (jpg, gif...), Microsoft Office (pptx, docx sau pdf, adaugare pagina, inregistrare video, redare video, recunoasterea scrisului de mana, posibilitatea de a scrie cu diferite tipuri de creion:  stilou, pensula, evidentiator, creion recunoastere forma, creion creativ cu peste 30 tipuri de texturi si grosimi diferite la care se pot adauga si altele personalizate si creion cu efect laser.


Recunoasterea gesturilor este o functionalitate prin care tabla interactiva devine o solutie dinamica iar prezentarile capata mai mult interes.
 


   Alte caracteristici ale soft-ului, extrem de utile in procesul de predare si invatare:  rotire, mișcare și redimensionare a obiectelor, recunoașterea automată și optimizarea formelor geometrice, lucrul cu instrumente virtuale pentru operații precise (compas, triunghi si rigla), plus posibilitatea de a folosi functia de spot luminos cu diametru personalizabil de diferite forme (elipsa, dreptunghi, triunghi si octogon) pentru a cauta sau evidentia elementele dintr-o pagina. Cu toate ca soft-ul este intuitiv si  foarte usor de utilizat, se poate accesa oricand manualul de utilizare in limba romana care poate fi gasit in meniul Ajutor.

 



 

Cotata la cel mai bun raport calitate-pret, aceasta tabla interactiva are costuri de intretinere zero, fiind, astfel, solutia ideala pentru scolile din Romania.

 

 



Specificatii tehnice:

 

 

EVOBOARD IB-86RS-OP

Format

4:3

Dimensiuni exterioare mm

1788 x 1281

Dimensiuni interioare mm

1732 x 1225

Dimensiuni suprafata proiectie mm

1616 x 1212

Lungimea diagonalei exterioare inch

86.6 inch

Lungimea diagonalei exterioare mm

2200 mm

Lungimea diagonalei active inch

83.5 inch

Lungimea diagonalei active mm

2121 mm

Lungimea diagonalei de proiectie inch

79.5 inch

Lungimea diagonalei de proiectie mm

2020 mm

Greutate

25.00 kg

Atingere cu degetul

Da

Tehnologie atingere

Infrarosu

Numar atingeri simultane

10

  Rata de refresh touch

                                                       100 Hz

Gesturi

Da

Recunoasterea atingerii

Da

Numar atingeri simultane - pentru scris

10

Modalitate schimb cerneala - mouse

Din meniul software si buton de pe suprafata tablei

Markere

3

Tavita pentru markere optional

Tavita activa optionala (detecteaza automat instrumentul selectat)

Rezolutie touch

32769 x 32768

  Rezolutie suprafata                                               30 DPI

Timp de raspuns

5 ms

Precizie

0.05 mm

Calibrare (puncte)

4

Sisteme de operare

Windows, Linux, Android

Alimentare

USB 2.0 (Full-speed)

Butoane laterale (Hotkeys) in limba Romana

22 pe fiecare parte

Consum

 5V Consum mediu de energie <2.5W, @5V


Software in limba romana


Accesorii incluse:


 x
1x

PA503S

3,800 Lumens SVGA Business Projector

  • Oprire automată
  • 22,000:1 contrast
  • SuperColor™ Technology
  • 5 moduri de culoare
  • Vertical Keystone

Durată de viață extinsă

Utilizatorii pot alege un mod diferit de lampă pentru a prelungi durata de viață a lămpii. Când setarea Economisire energie este activată și fără nicio intrare de semnal, proiectorul va comuta automat la modul Eco și la modul SuperEco

  • Mod Eco: Acest proiector trece automat de la modul Normal la modul Eco ori de câte ori este lăsat inactiv timp de 5 minute.
  • Mod SuperEco :Când proiectorul nu a primit un semnal de intrare timp de 20 de minute, imaginile proiectate sunt reduse la 70%, prelungind durata de viață a lămpii la 15.000 de ore în medie.

Temporizator automat de repaus

A uita de a opri proiectoarele este o întâmplare comună, mai ales în spațiile publice, cum ar fi sălile de clasă și sălile de întâlnire. Temporizatorul de inactivitate al lui PA503S vă permite să selectați o perioadă de inactivitate care va determina când proiectorul ar trebui să treacă automat în modul de repaus.

 

Oprire automată

Când nu a fost detectat niciun semnal, proiectorul se va opri automat pentru a economisi energia și durata de viață a lămpii.

Imagini luminoase în orice mediu

Luminozitatea de 3.800 ANSI Lumeni și un raport de contrast ridicat de 22.000:1 garantează producerea de imagini luminoase în orice mediu, inclusiv în camere cu lumină ambientală ridicată.

Acuratețe uimitoare a culorilor

Tehnologia proprietară SuperColour™ ViewSonic afișează o gamă largă de culori vizibile, asigurând că utilizatorii se bucură de culori mai realiste și mai precise atât în ​​medii luminoase, cât și întunecate, fără a sacrifica calitatea imaginii.

Vizionare reglată fin

Alegeți dintre cele 5 moduri unice de vizualizare prestabilite pentru a oferi cele mai bune setări pentru utilizarea dvs.:

  • Modul cel mai luminos: pentru medii în care este necesară luminozitatea maximă
  • Mod prezentare: luminozitate ridicată și un raport de contrast ridicat pentru prezentări în medii puternic iluminate.
  • Mod standard: culoare îmbunătățită, similară cu cea a unui computer sau notebook.
  • Mod Foto: culoare naturală pentru vizionare generală
  • Modul film: culoare saturată pentru o experiență mai bună de vizionare a filmelor în medii întunecate.

Vizualizare 3D captivantă

Portul HDMI al PA503S permite utilizatorilor să proiecteze conținut 3D direct de pe playere Blu-Ray 3D și dispozitive compatibile HDMI, cum ar fi laptopuri, tablete și playere media.

Activare instantanee

Puneți-vă proiectorul în funcțiune instantaneu cu două setări simple:

  • Pornire directă: Pur și simplu conectați cablul de alimentare și începeți; proiectorul se va porni automat.
  • Pornire semnal: proiectorul se va porni automat la detectarea unei conexiuni prin cablu VGA.

Funcționalitatea de control de la distanță

Acest proiector poate fi atribuit la 8 coduri diferite de telecomandă în același loc printr-o singură telecomandă pentru selectarea, configurarea și funcționarea fără efort a proiectorului în timpul lecțiilor sau întâlnirii. De asemenea, poate opera anumite proiectoare atunci când cele codificate sunt montate atât pe proiector, cât și pe telecomandă.

Corecție avansată a imaginii

Keystone vertical vă permite să corectați și să ajustați cu ușurință imaginile distorsionate, făcând instalarea flexibilă.

Asistență pentru managementul timpului

Presentation Timer este un temporizator încorporat pe ecran care ajută utilizatorii să gestioneze timpul în timpul prezentărilor. Odată ce o limită de timp specificată a fost atinsă, proiectorul va semnala acest lucru printr-un bip, menținând prezentările să ruleze la timp.

Capacități de reorientare a atenției

Folosind temporizatorul Blank de la PA503S, prezentatorul poate reorienta atenția publicului înapoi asupra lor, ascunzând imaginea ecranului în diferite puncte în timpul unei prezentări. În plus, Blank Timer poate fi folosit și ca un memento pentru a vă aminti când să faceți pauze.

x
1x
Suportul pentru videoproiector de tavan universal EATV2 se potriveste cu 99,9% dintre videoproiectoarele existente pe piata. 
 
Suportul pentru videoproiector este realizat din metal de culoare alba, avand la prinderea videoproiectorului un cap foarte flexibil ce perminte miscarea videoproiectorului pe laterala si verticala cu pana la plus - minus 15 grade. 
 
Suport videoproiector poate fi folosit si cu tija reglabila din dotare sau fara. In caz ca nu folositi tija reglabila, videoproiectorul va avea o inaltime de 12 cm de la tavan. 
In caz ca se foloseste tija reglabila, videoproiectorul se va situa la minim 43 cm de la tavan, respectiv maxim 65 de cm de la tavan. 
 
Tija suportului este o tija telescopica, cu rol de management al cablurilor, lucru ce va va ajuta sa ascundeti cablurile de la vedere. 
 
Suportul de videoproiector suporta maximum 10 kg si vine cu o garantie de 5 ani de zile. 

 

x

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Tehnologia Infrarosu
Aspect / Format 4:3
Numar atingeri 10
Diagonala 87 inch
Tavita marker NU
Descriere: Pachet interactiv cu EVOBOARD IB-86RS-NP, Videoproiector VIEWSONIC PA503S si Suport videoproiector tavan EATV2
 
Pachetul contine:
1 Tabla interactiva 87" EVOBOARD IB-86RS-NP, 4:3, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere
Videoproiector VIEWSONIC PA503S, SVGA 800 x 600, 3800 lumeni, contrast 22.000:1
Suport videoproiector tavan EATV2, alb, reglabil, 43-65 cm