Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Televizoare

TV LED LG 50US662H, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi
TV LED LG 50US662H, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi
  • Cod produs: TVLED-LG-50US662H
  • Part no: LG-50US662H
    EAN: 8806091543417
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: LG

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
HDR UHD
Diagonala 50 inch
Rezolutie Maxima 3840 X 2160
4K
Descriere:

TV LED LG 50US662H



 

Televizor LG Smart Hotel cu management eficient al conținutului

Seria US662H acceptă Ultra HD clar și gestionarea eficientă a conținutului cu soluțiile Pro:Centric. În plus, noul webOS 5.0 pentru o mare varietate de nevoi ale clienților, oferă conținut personalizat într-un mod mai ușor.

Pro:Centric HOTEL MANAGEMENT SOLUTION

Pro:Centric Direct

Pro:Centric Direct oferă instrumente de editare ușoare și simple, facilitând efectuarea de servicii și gestionarea de la distanță bazată pe rețea IP cu un singur clic. Soluția Pro:Centric Direct permite utilizatorilor să își editeze interfața cu ușurință, oferind o interfață personalizată și gestionând eficient toate televizoarele din cameră.Cea mai recentă versiune PCD oferă control în cameră bazat pe IoT, precum și funcție de control vocal prin LG Natural Language Processing (NLP). Aceste funcții IoT și legate de voce vor fi punctul dvs. de plecare pentru a vă pregăti pentru camerele de hotel ale următoarei generații prin inteligență artificială.


* Este posibil ca unele caracteristici să nu fie acceptate pe baza versiunilor PCD.

 

Quick Menu

Acum LG oferă noul meniu rapid (ver. 4.0), făcându-l mai ușor și mai ușor de utilizat ca niciodată. Soluția meniului de acasă a fost îmbunătățită în mod semnificativ odată cu adăugarea noului Instrument de creare video promoțională pentru hotel. Utilizatorii pot utiliza acum și Quick Manager pentru distribuirea ușoară a informațiilor în aceeași rețea, fără un server sau funcție de clonare USB, ceea ce face ca aceasta să fie soluția perfectă pentru scenele de utilizare autonome.


LG webOS mai inovator 5.0

Explorați cele mai recente funcții LG Smart TV și descoperiți televizoare care oferă tehnologie inovatoare, claritate remarcabilă și culori reale. Modul Mood Display & Gallery recent adăugat vă permit să utilizați televizorul ca un ceas personalizat și o lucrare de artă care se armonizează perfect cu spațiul și viața dvs.
 

Recunoaștere vocală

De la o interacțiune perfectă la o experiență constantă a utilizatorului, LG face un pas mai departe pentru a conduce piața TV comercială, incluzând recunoașterea vocii, permițând utilizatorilor să controleze cu ușurință televizoarele LG. Soluțiile noastre stabile și de încredere bazate pe webOS și Pro:Centric Direct vor spori semnificativ competitivitatea produselor și serviciilor noastre, ajutându-vă să obțineți o afacere de succes în viitor.

* Control nativ TV
* Control bazat pe server
* Este necesară telecomanda Magic Motion (se vinde separat)

 

Soft AP

 


Punctul de acces activat prin software (Soft AP) este o caracteristică Wi-Fi „virtuală” care utilizează software pentru a crea un hotspot wireless. Versiunea actuală acceptă modul Bridge, care permite administratorilor de rețea să gestioneze dispozitivele conectate și să colecteze informații utile, cum ar fi nivelul semnalului, parolele Soft AP etc.

* SoftAP trebuie setat în meniul de instalare după ce televizorul este pornit.
* Este posibil ca Smart Mirroring să nu fie utilizat în același timp.


Hotel Mode (Public Display Mode)


 

Welcome Video / Screen

Cu capacitatea de a afișa mai multe imagini, televizoarele Commercial Lite permit o variație mai mare de mesaje de salut în camerele de hotel, ceea ce îi face pe clienți să se simtă mai bineveniți și mai îngrijiți.


USB Cloning

Clonarea datelor USB face gestionarea mai multor afișaje mai eficientă pentru o funcționare optimă. În loc să configurați fiecare afișaj unul câte unul, datele pot fi copiate pe un USB pentru un afișaj și pot fi trimise către celelalte afișaje printr-un plug-in USB.

 

 

 

Diagnosticare la distanță

Economisiți cheltuieli mari cu gestionarea televizorului comercial cu Diagnosticare la distanță. Diagnosticarea la distanță în timp real raportează și detectează erorile din timp pentru a preveni funcționarea defectuoasă a televizoarelor.

 

Ieșire IR

Folosind set-top box-ul interactiv, toate televizoarele LG pot fi controlate cu o singură telecomandă.

 

Ieșire difuzor extern

Îmbunătățiți experiența de divertisment cu un difuzor suplimentar. Oaspeții pot asculta și controla sunetul televizorului de oriunde.

 

Specificatii tehnice

Afisaj
Diagonala :  50"
Rezoluție:  3.840 X 2.160 (UHD)
Nano Cell: Nu
HDR 10 Pro / HDR Dolby Vision / HLG:  Da / Nu / Da

Audio
Ieșire audio:  10 W + 10 W
Sistem de difuzoare:  2.0 ch
DOLBY ATMOS: Nu
LG Sound Sync:  Da (necesar Bluetooth)

Sistemul de difuzare
Digital (Terestru, Cablu, Satelit):  DVB - T2 / C / S2
Analogic (NTSC / SECAM / PAL):  PAL

Soluție pentru ospitalitate
Tip de soluție:  Pro:Centric Smart, Direct, V, Server, Quick Menu 4.0
DRM (Verimatrix, SECURE MEDIA): Nu

Caracteristică
Smart: webOS 5.0, Mod Galerie, Browser Web, Aplicație CP, Compatibilitate Magic Remote (Pregătit, MR18HA), Afișare Mood, Soft AP, WiFi (802.11ac), Partajare ecran (Miracast), Partajare inteligentă (DLNA), Redare audio Bluetooth, LG Sound Sync / Bluetooth, Recunoaștere vocală (autonomă / Soluție), IoT, Clonare USB, Compatibil SI (TV Link Tuner, RS232C), Ieșire IR (RS-232C, HDMI), Sistem antifurt (Kensington Lock, Credenza / Security Orificiu pentru șuruburi (cu excepția 65 inchi (Această caracteristică este acceptată după achiziționarea suportului.)), placă de blocare (pentru o instalare ușoară) (cu excepția 65 inchi (Această caracteristică este acceptată după achiziționarea suportului.)))

Mod hotel ospitalitate: Hartă cu un singur canal, Manager canal IP, Ieșire difuzor extern (Int / Ext Variabil / Fix, 3,5 mm, Stereo, Tip cu un singur capăt (GND,L+,R+), 2W cu 8Ω) Vol. Control 1), pornire instantanee, etichetă V-Lan, compatibilitate cu ceas extern (LEC-005), mod căști medicale, etichetă video

Interfață Jack
Set Side:  HDMI In (2.0), USB 2(2.0), CI Slot
Setați intrarea:  HDMI din spate (HDCP) 2 (2.0), ieșire căști, intrare RF 2, ieșire audio digitală (optică),RS-232C (D-Sub 9 pini), interfață de ceas (RJ12), RJ45 2 (Ethernet, Aux),Ieșire difuzor extern (mufă de 3,5 mm) 2 (Ieșire Spk 1, 4 W (Steoreo, R: 2,0 W, L: 2,0 W, 8Ω)

Dimensiune (unitate: mm)
Compatibil VESA:  200 × 200 mm
L x A x A / greutate (cu suport):  -
L x A x A / greutate (fără suport):  1.130 × 663 × 86,3 mm / 11,3 kg
L x A x A / Greutate (livrare):  1.215 × 775 × 175 mm / 14,1 kg

Alimentare
Alimentare (tensiune, Hz):  100~240 V, 50/60 Hz
Consum de energie (Tip. / Max.):  129 W / 158 W
Consum de energie în standby:  0.5W

Descarcari:

Fisa tehnica

Descarca

Manual de utilizare

Descarca