Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Video Switchers

Roland SR-20HD Mixer AV pentru Transmisiuni Directe & Inregistrare
Roland SR-20HD Mixer AV pentru Transmisiuni Directe & Inregistrare
  • Cod produs: VIDCAP-ROL-SR20HD
  • Part no: VIDCAP-ROL-SR20HD
    EAN: 4957054517922
  • Garantie persoana fizica: 24 LUNI
  • Garantie persoana juridica: 12 LUNI
  • Stoc
      - Bucuresti Depozit central: 2
      - Total: 2
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 2
      - In data de 2024-06-12 ajung pe stoc alte 2 bucati.
  • Producator: Roland

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere:

 Roland SR20HD




Soluția Completă de Comutare și Transmisiune

 

Funcții generale

 

Puternic, portabil și simplu de utilizat, Mixerul AV SR-20HD pentru Transmisiuni Directe facilitează gestionarea cerințelor moderne de transmisiuni live ale afacerii sau organizației dumneavoastră.
Nu este necesar niciun computer, iar tot ceea ce este necesar pentru comutare și transmitere în flux este integrat într-o singură unitate pe care oricine o poate folosi cu o pregătire minimă.
Când consecvența, fiabilitatea și securitatea rețelei sunt priorități de top, SR-20HD oferă rezultate profesionale de fiecare dată.

 

Caracteristici principale

·         Soluție integrală de tip enterprise pentru transmiterea în direct fără computer

·         Encodere încorporate pentru transmiterea a două fluxuri live simultane de până la 1080p/60 FPS

·         Funcția Adaptive Bitrate reduce riscul întreruperilor cauzate de problemele de lărgime de bandă

·         Funcția Safety Delay pentru a împiedica difuzarea momentelor accidentale/nedorite

·         Funcția Scene pentru executarea mai multor sarcini cu o singură atingere

·         Înregistrați transmisiunea direct pe un card SDXC pentru arhivare, editare și distribuire

·         Fluxuri de lucru de o maximă operativitate cu ajutorul funcțiilor de comutare automată video și mixare automată de sunet

·         Redați efecte de sunet, imagini statice și surse video de pe un card SDXC pentru a vă îmbunătăți fluxurile live

·         Monitor LCD pentru verificarea I/O video și starea transmisiunii în timp real

·         Trei intrări video: două HDMI și una USB UVC

·         Două ieșiri HDMI: Principal și Previzualizare

·         Mixer audio de înaltă calitate cu opt canale de intrare pentru microfoane și dispozitive la nivel de linie

 

Construit pentru Succes

SR-20HD este proiectat pentru ca toată lumea să poată avea succes în operarea și gestionarea unei transmisii live, indiferent de experiență. Combină un comutator video ușor de utilizat, un mixer audio, un ecran de previzualizare, un recorder/player și un encoder de streaming într-o singură unitate, simplificând procesul și reducând punctele de defecțiune.

 

Conectați și Transmiteți

Folosind cele două intrări HDMI, puteți conecta surse video comune, cum ar fi camere, smartphone-uri, tablete și computere care rulează software de prezentare. Există, de asemenea, o intrare video USB pentru un dispozitiv de captură USB sau o cameră web compatibilă UVC/UAC. În plus, este disponibilă o gamă largă de intrări audio pentru microfoane, playere muzicale, instrumente muzicale electronice și multe altele.

Odată ce totul este conectat, pur și simplu conectați-vă la routerul de rețea și începeți transmisiunea live cu membrii echipei, clienții sau studenții pe Facebook, YouTube Live, Twitch sau prin RTMP către CDN-ul dvs.

 

Sigur și de Încredere

Dotat cu tehnologii avansate Roland PRO A/V, SR-20HD reduce nevoia de suport tehnic și personal cu experiență. Funcțiile automate rulează în fundal pentru a elimina fluxurile pierdute și pentru a vă proteja organizația împotriva difuzării de conținut neadecvat. Și, deoarece toate sarcinile de streaming sunt gestionate integral de catre SR-20HD, nu există niciun risc de malware și alte probleme care vin cu transmiterea pe computer în rețeaua dvs. de companie.

Bitrate Adaptiv

Funcția unică Adaptive Bitrate a SR-20HD monitorizează calitatea conexiunii la rețea și ajustează automat rata de streaming pentru a reduce întreruperile cauzate de problemele de lărgime de bandă.

Mobile Phone Tethering

Un telefon mobil cu conexiune 4G sau 5G poate fi utilizat ca si conexiune de streaming principală sau de rezervă (redundantă). Dacă se întâmplă ceva cu conexiunea principală de rețea cablată,
SR-20HD va comuta automat transmisiunea pe telefonul mobil conectat prin USB.

Safety Delay

Cu SR-20HD, puteți transmite cu încredere evenimente fără scenariu pre-stabilit și puteți împiedica difuzarea conținutului ofensator sau nedorit către publicul dvs.
Funcția Safety Delay memorează până la 60 de secunde de video și audio, permițându-vă să comutați la o imagine statică sau să dezactivați sunetul dacă ceva nu merge bine.

Destinații Transmisie Dublă

Codați și transmiteți live pe două canale independente simultan pentru a ajunge la un public mai larg sau pentru a crea o copie de rezervă pentru arhivare sau distribuție ulterioară.

Blocare Panou

Blocarea panoului de control împiedică utilizatorii să modifice accidental setările care ar putea perturba o difuzare. Puteți dezactiva accesul la o gamă largă de controale hardware și parametri de meniu în mod individual, lăsând doar funcțiile esențiale necesare pentru fluxul live.

 

Înregistrare și Redare Simplificate

Recorderul integrat al SR-20HD vă permite să inregistrați videoclipuri H.264 MP4* pe un card SDXC pentru editare ulterioară sau încărcare pe YouTube sau pe intranetul întreprinderii/organizației dvs.
În plus, sunetul WAV stereo poate fi capturat independent pentru podcasturi și alte medii audio. De asemenea, este posibil să accesați clipuri video, imagini și fișiere audio stocate pe cardul SDXC pentru a îmbunătăți & crește valoarea producțiilor dvs. live **.

*Rata de biți de înregistrare este aceeași cu rata de biți de codificare a transmisiei live.

**Redarea video SDXC este disponibilă numai când transmiteți în modul Standard.

 

Control Audio Avansat

SR-20HD acoperă cele mai variate pretenții audio ale prezentatorilor individuali, panourilor de conferință și chiar ale spectacolelor muzicale. La intrările echipamentului pot fi conectate maxim patru microfoane XLR profesionale, semnale la nivel de linie și un microfon cu căști. De asemenea, puteți mixa sunetul digital din surse HDMI și USB, plus audio din videoclipuri și fișiere muzicale stocate pe un card SDXC.

Efectuați reglaje rapide de volum pentru sursele individuale folosind faderele și butoanele dedicate și intrați mai profund in reglaje EQ și procesarea dinamicii prin afișajul de previzualizare și functiile audio 1–5.
Aveți la dispoziție, de asemenea, cinci butoane de funcție pe care le puteti asigna pentru accelerarea fluxului de lucru, oferind acces rapid la Mixare Automată, Redare Audio/Video, funcții F1–F4 și multe altele.

 

Comutare și Mixare Automată

Cu o varietate de instrumente puternice, puteți automatiza sarcinile de comutare video și mixare audio pentru a vă ușura volumul de lucru.
Acest lucru este deosebit de util atunci când sunteți și prezentator și regizor, permițându-vă să rămâneți concentrat pe transmiterea mesajului dvs. publicului.

Comutare Video Automată

Schimbați sursele de intrare video la intervale de timp predeterminate pentru a face prezentarea mai dinamică.

Mixaj Automat

Funcția de mixare automată asigură un mixaj echilibrat al microfoanelor conectat . Puteți seta anumite intrări pentru a avea prioritate atunci când cineva începe să vorbească,
iar alte niveluri audio sunt reduse automat după cum este necesar.

 

Urmează Sursa

SR-20HD facilitează transmiterea cu mai mulți prezentatori. Cu funcția Audio Follows Video, sunetul corespunzător urmează automat sursa video comutată.
În mod diferit, funcția Video Follows Audio comută video în funcție de cine vorbește în prezent.

Scene

Cu funcția "Scene" din SR-20HD, puteți îmbunătăți simțitor valoarea producțiilor dvs. live, executând simultan funcții de comutare complexe. Configurați și stocați cinci aranjamente prestabilite de surse aranjate pe multiple nivele (layere) și afișați-le în ferestre inserate personalizabile. Apoi, utilizați butoanele dedicate Scene pentru a le comuta între ele și pentru a menține audiența la nivel ridicat în timpul difuzării.

 

Transmisii de Înaltă Rezoluție pentru Acțiune Live

Modul Standard al SR-20HD acceptă rezoluția 1080p la 30FPS, ceea ce oferă o calitate excelentă pentru majoritatea aplicațiilor de streaming live.
Dar dacă transmiteți în direct evenimente sportive sau alte evenimente cu mișcare rapidă, puteți selecta modul de înaltă calitate pentru a crește rata de cadre la 60FPS și a menține claritatea mișcării la nivel înalt.

Notă: Intrarea video USB a SR-20HD și funcțiile cardului SDXC sunt dezactivate în modul High-Quality.

 

Intrare Expansiune UVC 

Dacă aveți vreodată nevoie să conectați mai multe surse, vă puteți extinde posibilitățile cu un dispozitiv de captură USB Video Class sau o cameră web compatibilă UVC/UAC. 
Sunt acceptate o varietate de produse Roland A/V, permițându-vă să trimiteți videoclipuri și sunet de înaltă calitate, necomprimate la intrarea video USB a SR-20HD.
*Unele camere web USB și alte dispozitive terțe care posedă ieșire UVC necomprimată pot fi, de asemenea, compatibile.

*Intrarea video USB este disponibilă numai când transmiteți în flux în modul Standard.

 

Descarcari:

Fisa tehnica

Descarca