Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Videoproiectoare

Pachet proiectie Home Cinema cu Videoproiector Full HD Epson TW9400 si Ecran rama fixa EliteScreens AR135WH2
Pachet proiectie Home Cinema cu Videoproiector Full HD Epson TW9400 si Ecran rama fixa EliteScreens AR135WH2
  • Cod produs: PAC-EH-TW9400+AR135WH2
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc: 0

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Pachet promotional

1x

Review click here!


Calitate incredibilă a imaginii, pentru cea mai bună experiență home cinema

Bucurați-vă de o experiență cinematografică acasă, cu acces la cel mai nou conținut 4K, cu acest proiector home cinema la un preţ accesibil, care oferă imagini clare şi o rată de contrast incredibil de ridicată, toate acestea cu o conectivitate deosebită și o configurare ușoară.

Dimensiunea contează

Cu ajutorul proiectoarelor Epson, casa dvs. se transformă în scena acţiunii. Transformaţi-vă viaţa cotidiană, indiferent că urmăriţi programul sportiv preferat, un film clasic, un serial sau jucaţi cel mai nou joc. Puteţi capta atenţia tuturor cu un afişaj impresionant de 300” şi puteţi reuni familia şi prietenii pentru a se bucura de momentele memorabile.



 

PRO-UHD

Bucurați-vă de imagini incredibil de realiste, care depășesc rezoluția Full HD, cu noile noastre proiectoare PRO-UHD, care acceptă conținut 4K UHD și conținut non-4K amplificat.

Descoperiți funcțiile care adaugă valoare reală și care fac experiența PRO-UHD atât de specială.



 

Interval dinamic extins

Intervalul dinamic extins oferă o experienţă vizuală optimă prin sporirea raportului de contrast pentru a oferi un interval mult mai mare între zonele cele mai întunecate şi zonele cele mai luminoase de pe ecran. Conferă mai multă profunzime imaginilor şi vă permite să vedeţi detalii incredibile, ceea ce înainte nu era posibil. Dar asta nu este tot! Îmbogăţeşte culorile, astfel imaginile par mai naturale, dar totuşi mai intense şi cel mai important, mai captivante. Datorită compatibilităţii cu HDR, puteţi beneficia acum de cel mai nou conţinut HDR disponibil.



 

Luminozitate ridicată pe culoare

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. De aceea, tehnologia 3LCD utilizată la proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel (CLO). De ce să vă mulţumiţi cu un ecran plictisitor, fără viaţă şi în culori şterse? Bucuraţi-vă de imagini vii şi realiste cu proiectoarele Epson.



 

Tehnologie 3LCD – fără „efect de curcubeu”

Evitați „efectul de curcubeu” cu proiectoarele Epson, care utilizează trei cipuri LCD separate pentru a proiecta în mod simultan lumina roșie, verde și albastră.

Proiectoarele cu tehnologie DLP cu 1 singur cip utilizează o roată care se învârte pentru a proiecta culori în mod secvențial. În locul unei margini clare, unii spectatori pot observa „efectul de curcubeu” – o margine colorată în mod nenatural, care distrage atenția.


 

O gamă ultralargă de culori

Gama ultralargă de culori crește intervalul de culori realiste, iar rata de contrast ridicată oferă nuanțe intense de negru pentru detalii bine definite în zonele umbrite.


 

Acțiune dinamică mai fluidă

Chiar și în timpul scenelor rapide de acțiune, interpolarea cadrelor și Evidenţierea detaliilor asigură claritatea filmelor. Pentru reducerea estompării mişcării în scenele cu desfăşurare rapidă, tehnologia interpolării cadrelor inserează noi cadre între cele originale. Drept rezultat, neclarităţile sunt eliminate şi imaginile în mişcare sunt mult mai clare şi mai bine definite.


 

Poziționare și funcții flexibile pentru o adevărată experiență de cinema acasă

Căutați flexibilitatea în ceea ce privește instalarea? Procedura de instalare oferită de noi este rapidă şi simplă, datorită unui raport premium de zoom optic şi a posibilităţii de deplasare a lentilei: cu până la ±96,3% pe axa verticală şi cu până la ±47,1% pe cea orizontală. În plus, zoomul, focalizarea şi deplasarea obiectivului sunt motorizate şi pot memora până la 10 poziţii diferite, permiţându-vă să comutaţi cu uşurinţă între diferite rapoarte de aspect cu o singură atingere de buton. Zoomul optic de calitate superioară permite, de asemenea, utilizarea unor cabluri mai scurte, reducând la minimum eventualele degradări de semnal. În plus, acest proiector poate fi calibrat în funcție de standardele profesionale ISF pentru control mai ridicat.


 

Bucurați-vă de până la șapte ani de divertisment1

Cu durata de viață a lămpilor de până la 5.000 de ore1, puteţi viziona câte un film zilnic pentru următorii șapte ani, fără a fi nevoie să înlocuiţi lămpile. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea, nu trebuie să vă faceţi griji că veţi pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferată.



 

Caracteristici esenţiale

  • 4K PRO-UHD pentru imagini clare, bine definite: Amplificare 4K, Full HD, UHD BD și compatibilitate cu HDR
  • Acțiune dinamică, rapidă: Interpolarea cadrelor și îmbunătățirea detaliilor
  • Vizionați un film pe zi timp de 7 ani2: Durată de viață a lămpii de 5.000 ore în modul economic
  • Sistem optic complet motorizat: Automatizare a zoom-ului, focalizării și deplasării lentilei
  • Deplasare largă a lentilei: ±96,3 % pe verticală și ±47,1 % pe orizontală
x
1x

 

Seria Aeon va prezinta un ecran de proiectie cu rama fixa ce utilizeaza tehnologia Elite EDGE FREE®. Design-ul EDGE

FREE® seamana cu un televizor cu ecran plat de dimensiuni gigantice. Ecranul Aeon include o optiune de instalare de fixare pentru a imbunatati look-ul general al ecranului. 

 

Materialul ecranului este intins peste o rama usoara din aluminiu pentru o suprafata intinsa si strans-tensionata in permanenta. Usor de asamblat si de instalat in doar cateva minute.

 

Materialul ecranului

• Se intinde pe rama pentru o suprafata strans-tensionata in permanenta

• Active 3D, 4K Ultra HD si HDR Ready

• Disponibil cu urmatoarele diagonale: 84” - 200" in format 16:9, 103" - 158" in format 2.35:1 

 

Caracteristicile materialului

CineWhite™ 2 (alb mat, tensionat) are o dispersie larga si uniforma a luminii, un contrast ridicat alb/negru si redare de culori autentice, fiind cel mai versatil din liniile de productie de ecrane tensionate de la Elite. Aceasta suprafata tensionata PVC este cea mai buna alegere pentru videoproiectoarele cu un contrast ridicat din zilele noastre, utilizate in prezentarile comerciale si rezidentiale. Materialul CineWhite™ 2 egalizeaza performanta produsului nostru MaxWhite, dar imbunatateste experienta cu o netezime superioara a suprafetei de proiectie. 

Suprafata de proiectie are partea din spate de culoare neagra pentru a elimina patrunderea luminii si este simplu de curatat cu sapun si apa. 
 


Design si instalare

• Carcasa din aluminiu, usoara 

• Usor de asamblat si de instalat in doar cateva minute 

• EDGE FREE® sau fixare ultra-subtire 

• Suporturile pentru montare pe perete se gliseaza asigurand, astfel, o centrare corecta a ramei 

• Optional, kit de iluminare din spate LED cu telecomanda

 

Calitate si fiabilitate

• Garantie de producator 2 ani

• Garantie 3 ani oferita prin programul ENR-G (educatie, Non-Profit, religios si guvern)

 

OPTIONAL!

Kit-ul pentru lumina de spate LED Elite este un accesoriu pentru seria de ecrane fixe de perete Aeon.

Lumina din spate autoadeziva LED se ataseaza simplu in spatele ecranelor din seria Aeon

Controleaza setarile luminii intr-un mod simplu cu telecomanda IR inclusa.

16 optiuni de culori diferite

4 moduri de afisare unice

Disponibil pentru ecranele Aeon de marimile 100'', 120'', 135'' si 150'' (toate formaturile 16:9).
 

 
x
Descriere:
Pachet videoproiectie cu videoproiector EPSON EH-TW9400, Full HD cu 4K upscaling, 2600 lumeni, contrast 1.200.000:1 si ecran proiectie cu rama fixa, de perete, 299 x 168 cm, EliteScreens AEON, AR135WH2, Format 16:9
 
NOTA - recomandat pentru camera dedicata sau living room fara lumina ambientala

Pachetul contine:
1. 
Videoproiector EPSON EH-TW9400, Full HD cu 4K upscaling, 2600 lumeni, contrast 1.200.000:1
2. Ecran proiectie cu rama fixa, de perete, 299 x 168 cm, EliteScreens AEON, AR135WH2, Format 16:9