Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Videoproiectoare

Videoproiector Laser OPTOMA ZU1300, WUXGA 1920x1200, 14400 lumeni, contrast 2.000.000:1
Videoproiector Laser OPTOMA ZU1300, WUXGA 1920x1200, 14400 lumeni, contrast 2.000.000:1
  • Cod produs: PROVID-OP-ZU1300
  • Part no: W9PV7KC01VZ1
    EAN: 5055387666337
  • Garantie: Unitate: 36 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12.000 ore
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Optoma

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Consum energie: (standby), 0.5W, (min) 465W, (max) 955W
Part no videoproiector: W9PV7KC01VZ1
Zoom optic videoproiector: in functie de lentila
Functii importante: Instalabil, lentile interschimbabile
Greutate: 21 kg
Nivelul de zgomot: (typical) 37dB, (max) 39dB
Continut pachet: cablu de alimentare 3m, cablu VGA 1.8m, capac lentila, manual de utilizare, ghid de utilizare rapida, baterii
Conexiuni (intrari/iesri): Inputs 2 x HDMI, 1 x 3D sync, 1 x DVI-D, 1 x HDBaseT, 1 x 3G-SDI, Outputs 1 x 3D sync, 1 x HDMI, Control 1 x RS232, 1 x Wired remote, 1 x USB-A power 2A, 1 x 12V trigger, 1 x RJ45
Ore de funtionare lampa: 30.000 de ore
Dimensiuni videoproiector: 484 x 529 x 208 mm
Raport distanta proiectie: in functie de lentila
Garantie: 24 de luni pentru unitate, 60 de luni sau 12.000 de ore pentru sursa de lumina
Sursa de lumina LASER
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1200 (WUXGA)
RJ45 Lan Display NU
Contrast dinamic/nativ 2.000.000
Tehnologie DLP
LASER
Format imagine 16:10
Functie speciala Business
AUDIO NU
RJ45 Lan Control DA
WiFi incorporat NU
WiFi optional DA
Descriere:

Calitate spectaculoasă a imaginii și fiabilitate maximă

ZU1300 oferă funcții îmbunătățite, cum ar fi edge-blending și warping încorporate, precum și compatibilitate 4K HDR. Făcând parte din gama de lasere DuraCore, acesta combină o sursă de lumină cu durată de viață mai lungă și o certificare independentă pentru praf cu grad de protecție IP pentru o liniște maximă.

Cu o durată de funcționare de până la 30.000 de ore uimitoare, acest proiector obține o redare superioară a culorilor, producând imagini realiste, cu detalii excepționale.

Proiectat chiar și pentru cele mai complexe instalații profesionale, proiectorul ZU1300 oferă șapte opțiuni de lentile interschimbabile, inclusiv o lentilă cu rază de acțiune foarte scurtă pentru o flexibilitate maximă.

ZU1300 oferă suport pentru orientarea în portret și la 360 de grade. În plus, este inclusă o intrare HDBaseT™ pentru a simplifica cerințele de cablare și pentru a reduce complexitatea instalării, economisind timp și reducând costurile.
 

Caracteristici:

Proiector laser WUXGA DLP DLP de înaltă luminozitate
14.400 lumeni

Tehnologia laser DuraCore
Sursă de lumină laser de până la 30.000 de ore

Rezistent la praf
Testat independent, certificat IP6X pentru fiabilitate totală

Flexibilitatea instalării
7 opțiuni de lentile interschimbabile, inclusiv o lentilă cu rază de acțiune foarte scurtă
 


DuraCore
Durata de viață de top din industrie este obținută cu ajutorul tehnologiei DuraCore de la Optoma. Implementează tehnici avansate de răcire a diodei laser și un design inovator rezistent la praf.



IP6X Motor optic etanș IP6X
Testat și certificat independent în conformitate cu standardul IEC 60529, cu un grad de rezistență la praf IP6X. Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură o durabilitate de top în industrie; de o importanță capitală pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii dificile.
 

Procesor integrat de deformare și amestecare a marginilor

Procesorul integrat de warping și edge blending permite deformarea și amestecarea mai multor proiectoare fără hardware suplimentar dedicat, reducând astfel costurile și complexitatea instalării. Configurarea deformării și a îmbinării marginilor se face fie cu ajutorul ecranului proiectorului, fie cu ajutorul unui software pentru PC, în funcție de model.

*Este necesară o placă grafică compatibilă cu mai multe ieșiri cu funcție de suprapunere.



 
 

  Compatibil cu HDR

Capabile să primească și să afișeze meta-date HDR, proiectoarele Optoma compatibile HDR vă permit să vedeți mult mai multe detalii și texturi. Obiectele par mai solide și mai reale, iar detaliile suplimentare creează o senzație mai mare de profunzime. Este ca și cum ați privi printr-o fereastră.

   

HDBaseT™

Comenzile video Full HD, audio, de rețea și de control, fără compromisuri și fără compresie, toate livrate pe un singur cablu de tip CAT, cu o capacitate de până la 100 de metri/328 de picioare fără pierderi de semnal, fac ca instalarea să fie lipsită de complicații. HDBaseT™ simplifică cerințele de cablare și reduce complexitatea instalării, economisind timp și reducând costurile.

Culoare uimitoare

Proiectoarele Optoma oferă o performanță cromatică fiabilă, potrivită pentru orice conținut și mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini realiste la prezentări vibrante și pline de viață. Avem un mod de afișare care să răspundă în mod specific nevoilor dumneavoastră. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video.

Sistem de gestionare a culorilor (CMS)

Afișează culori precise și realiste pentru a se potrivi cât mai bine cu mediul de vizionare. Această caracteristică unică vă oferă flexibilitatea de a regla cu precizie setările de culoare pentru o precizie optimă.

Potrivirea luminozității

O caracteristică valoroasă a oricărei instalații profesionale care include mai multe proiectoare. Mai multe unități de același model și cu o utilizare similară a lămpii pot fi reglate cu precizie pentru a oferi aceleași niveluri de luminozitate; acest lucru este important, în special atunci când sunt puse una lângă alta.
 

Putere constantă

Permite utilizatorilor să seteze nivelurile de putere pentru a satisface cerințele individuale ale instalației. Nivelurile de putere pot fi gestionate pentru a obține cea mai luminoasă imagine sau cea mai lungă durată de viață a sursei de lumină - sau oriunde între acestea.

Luminozitate constantă

Tehnologia avansată de detectare a luminii permite setarea unor niveluri de luminozitate care vor rămâne neschimbate în timp. Ideală pentru asigurarea unei luminozități constante pentru instalații cu reglaj fin.

Mute AV

True AV mute permite oprirea și pornirea instantanee a sursei de lumină a proiectorului prin simpla apăsare a unui buton. Spre deosebire de funcționalitatea AV mute standard, proiectorul nu emite nicio lumină, ceea ce asigură o întunecare de 100% a ecranului.
 

 

Negru extrem

Negru extrem permite ca diodele laser să se oprească complet atunci când este detectată o ramă de imagine complet neagră. Această funcție este perfectă pentru situațiile în care este necesară o imagine complet neagră.
 

Deplasare completă a obiectivului

Simplificați instalarea cu deplasarea completă a obiectivului, care oferă o gamă mai largă de posibilități de amplasare a proiectorului. Acest lucru facilitează poziționarea proiectorului în cameră și permite o gamă mai largă de opțiuni de dimensiuni ale ecranului.
 


Imagine după imagine, imagine-în-imagine

Semnalele pot fi transmise simultan prin intermediul porturilor HDMI și DVI, pentru o afișare PbP sau PiP de la două surse digitale - perfect pentru videoconferințe și alte aplicații de colaborare.
 

Proiecție 360°

Imaginile pot fi proiectate pe o rază de 360°* de-a lungul axei orizontale a proiectorului.

*Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați manualul de utilizare

Proiecție portret

Ideal pentru aplicațiile de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul la 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.

Personalizați-vă proiectorul

Aveți proiectorul în orice culoare. Alegeți din orice culoare RAL. Perfect pentru instalații personalizate.
*Contactați-ne pentru mai multe informații
 

 

Full 3D

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D real de la aproape orice sursă 3D, inclusiv de la plăci grafice compatibile 3D, de la transmisiuni 3D și de la servere media 3D de ultimă generație.

 

Telecomandă cu fir

Conexiunea la distanță cu fir permite ca toate aspectele proiectorului să fie controlate individual, fără a fi nevoie de o linie de vizibilitate spre proiector; de neprețuit atunci când se utilizează mai multe unități în timpul evenimentelor live.

Control

Cu o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.

- RS232
Proiectoarele Optoma sunt prevăzute cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face ca acestea să fie simplu și ușor de gestionat cu ajutorul oricărui sistem de control.

- Compatibil cu AMX
Protocolul de descoperire dinamică este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.

- Crestron RoomView
Cu ajutorul software-ului RoomView® compatibil, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp, de pe orice computer.

- Compatibil cu Extron IPLink
Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron


 

PJLink

Protocolul PJLink este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile PJLink.

 

Telnet

Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet.
 


Specificatii tehnice

Display / Image

 

Display technology

DLP™

Resolution

WUXGA (1920x1200)

Brightness

14,400 lumens

ANSI brightness

12,000

Contrast ratio

2,000,000:1

Native aspect ratio

16:10

Aspect ratio - compatible

4:3,16:9,16:10

Keystone correction - horizontal

+/-20°

Keystone correction - vertical

+/-20°

Uniformity

90%

Screen size

Dependent on lens

 

Lamp info

 

Light source type

Laser

LASER life

30,000 hours

 

Optical

 

Throw ratio

Dependent on lens

Projection distance (m)

Dependent on lens

Lens options

BX-CTA16- 0.36 ~ 0.36
BX-CTA17- 0.65~0.75
BX-CTA15- 0.75 ~ 0.95
BX-CTA01- 0.95 ~ 1.22
BX-CTA06- 1.22 ~ 1.52
BX-CTA03- 1.52 ~ 2.92
BX-CTA13- 2.90 ~ 5.50

Lens shift

Yes - see documentation for details

 

Connectivity

 

Connections

Inputs 2 x HDMI, 1 x 3D sync, 1 x DVI-D, 1 x HDBaseT, 1 x 3G-SDI

 

Outputs 1 x 3D sync, 1 x HDMI

 

Control 1 x RS232, 1 x Wired remote, 1 x USB-A power 2A, 1 x 12V trigger, 1 x RJ45

 

General

 

Noise level (typical)

37 dB

Noise level (max)

39 dB

PC compatibility

HD, UXGA, WXGA, SXGA+, SXGA, XGA, SVGA, VGA Resized, VESA, PC and Macintosh Compatible

2D compatibility

PAL (625/576i/p), SECAM, NTSC (525/480i/p), HDTV (720p, 1080i/1080p)

3D compatibility

Side-by-Side:1080i50 / 60, 720p50 / 60 Frame-pack: 1080p24, 720p50 / 60 Over-Under: 1080p24, 720p50 / 60

3D

Full 3D

Security

Security bar, Kensington Lock

IP rating

IP6X

OSD / display languages

11 languages: Dutch, English, French, German, Indonesian, Italian, Japanese, Portuguese, Russian, Chinese (simplified), Spanish

24/7 operation

Yes

360° operation

Yes

Operating conditions

5°C~40°C/41°F~104°F, max altitude M/0ft, max humidity 10-85%

Remote control

Wired ProAV remote

In the box

AAA Battery, AC power cable 3M, Lens cover, VGA cable 1.8m, User manual CD, Quick start guide

Optional wireless models

QuickCast Bundle, QuickCast starter kit

 

Networking

 

LAN

Yes
 

Power

 

Power supply

100 - 240V, 50 - 60Hz

Power consumption (standby)

0.5 W

Power consumption (min)

465 W

Power consumption (max)

955 W

 

Weight and Dimensions

 

Dimensions (W x D x H) mm

484 x 529 x 208

Gross weight

27 kg

Net weight

21 kg

Video:

Descarcari:

Fisa tehnica(eng)

Descarca