Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Videoproiectoare

Videoproiector Laser OPTOMA ZU860, WUXGA 1920x1200, 8500 lumeni, contrast 2.000.000:1
Videoproiector Laser OPTOMA ZU860, WUXGA 1920x1200, 8500 lumeni, contrast 2.000.000:1
  • Cod produs: PROVID-OP-ZU860
  • Part no: H1P1A3ABW1Z1
    EAN: 5055387662933
  • Garantie: Unitate: 36 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12.000 ore
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Optoma

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Garantie: 5 years / 20.000h
Consum energie: Power consumption (standby) 0.5W Power consumption (min) 300W Power consumption (max) 625W
Part no videoproiector: H1P1A3ABW1Z1
Greutate: 17.6 Kg
Nivelul de zgomot: 32dB
Accesorii: AAA Battery, AC power cable 3M, Lens cover, VGA cable 1.8m, User manual CD, Quick start guide
Conexiuni (intrari/iesri): Inputs 2 x HDMI, 1 x VGA, 1 x DVI-D, 1 x HDBaseT, 1 x 3D sync, 1 x 3G-SDI Outputs 1 x VGA, 1 x USB-A, 1 x 3D sync Control 1 x 12V trigger, 1 x RS232, 1 x Wired remote, 1 x RJ45
Ore de funtionare lampa: 30,000 hours
Dimensiuni videoproiector: 484 x 529 x 195
RJ45 Lan Display DA
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1200 (WUXGA)
Luminozitate 8500
Tehnologie LASER
Format imagine 16:10
Functie speciala HOME CINEMA
3D DA
AUDIO NU
RJ45 Lan Control DA
Descriere:

Calitate spectaculoasă a imaginii, întreținere redusă și fiabilitate maximă

Modelul ZU860 combină o culoare superioară cu o consistență excepțională a luminozității. Tehnologia laser inovatoare oferă performanțe de culoare de ultimă generație, în timp ce sursa de lumină laser DuraCore menține o consistență excepțională a luminozității.

Cu o durată de viață de până la 30.000 de ore, acest proiector oferă o redare superioară a culorilor.

Proiectat chiar și pentru cele mai complexe instalații profesionale, modelul ZU860 oferă șapte opțiuni de lentile interschimbabile, inclusiv o lentilă cu rază de acțiune foarte scurtă și o lentilă de proiector unic pentru o flexibilitate maximă.

DuraCore

Durata de viață de top din industrie este obținută cu ajutorul tehnologiei DuraCore de la Optoma. Implementează tehnici avansate de răcire a diodei laser și un design inovator rezistent la praf.


Procesor integrat de deformare și amestecare a marginilor

Procesorul integrat de deformare și amestecare a marginilor permite deformarea și amestecarea mai multor proiectoare fără hardware suplimentar dedicat, reducând astfel costurile și complexitatea instalării. Configurarea deformării și a îmbinării marginilor se face fie cu ajutorul ecranului proiectorului, fie cu ajutorul unui software pentru PC, în funcție de model.

*Este necesară o placă grafică compatibilă cu mai multe ieșiri cu funcție de suprapunere.



 

HDBaseT™

Comenzile video Full HD, audio, de rețea și de control, fără compromisuri și fără compresie, toate livrate pe un singur cablu de tip CAT, capabil să ajungă până la 100 de metri/328 de picioare fără pierderi de semnal, fac ca instalarea să fie lipsită de probleme. HDBaseT™ simplifică cerințele de cablare și reduce complexitatea instalării, economisind timp și reducând costurile.


Culoare uimitoare

Proiectoarele Optoma oferă o performanță cromatică fiabilă, potrivită pentru orice conținut și mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini realiste la prezentări vibrante și pline de viață. Avem un mod de afișare care să răspundă în mod specific nevoilor dumneavoastră. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video.


Colour Management System (CMS)

Afișează culori precise și realiste pentru a se potrivi cât mai bine cu mediul de vizionare. Această caracteristică unică vă oferă flexibilitatea de a regla cu precizie setările de culoare pentru o precizie optimă.


Adaptarea luminozității

O caracteristică valoroasă a oricărei instalații profesionale care include mai mult de un proiector. Mai multe unități de același model și cu o utilizare similară a lămpii pot fi reglate cu precizie pentru a oferi aceleași niveluri de luminozitate; important, în special atunci când sunt puse una lângă alta.

 

Alimentare constantă

Permite utilizatorilor să seteze nivelurile de putere pentru a satisface cerințele individuale de instalare. Nivelurile de putere pot fi gestionate pentru a obține cea mai luminoasă imagine sau cea mai lungă durată de viață a sursei de lumină - sau oriunde între acestea.


 

Luminozitate constantă

Tehnologia avansată de detectare a luminii permite setarea unor niveluri de luminozitate care vor rămâne neschimbate în timp. Ideală pentru asigurarea unei luminozități constante pentru instalații cu reglaj fin.


 

True AV mute

AV reală permite oprirea și pornirea instantanee a sursei de lumină a proiectorului prin simpla apăsare a unui buton. Spre deosebire de funcționalitatea AV mute standard, proiectorul nu emite nicio lumină, ceea ce asigură o întunecare de 100% a ecranului.


Negru extrem

Negru extrem permite ca diodele laser să se oprească complet atunci când este detectat un cadru de imagine complet negru. Această funcție este perfectă pentru situațiile în care este necesară o imagine complet neagră.


 

Deplasarea completă a lentilei

Simplificați instalarea cu deplasarea completă a obiectivului, care oferă o gamă mai largă de posibilități de amplasare a proiectorului. Acest lucru facilitează poziționarea proiectorului în cameră și permite o gamă mai largă de opțiuni de dimensiuni ale ecranului.

Imagine după imagine, imagine-în -imagine

Semnalele pot fi transmise simultan prin intermediul porturilor HDMI și DVI, pentru o afișare PbP sau PiP de la două surse digitale - perfect pentru videoconferințe și alte aplicații de colaborare.


 

Proiecție 360°

Imaginile pot fi proiectate pe o rază de 360° de-a lungul axei orizontale a proiectorului.
*Pentru mai multe informații, consultați manualul de utilizare.


 

Proiecție portret

Ideal pentru aplicații de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul la 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.


Personalizați-vă proiectorul

Aveți proiectorul în orice culoare. Alegeți din orice culoare RAL. Perfect pentru instalații personalizate. *Contactați-ne pentru mai multe informații"

Full 3D

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat din aproape orice sursă 3D, inclusiv plăci grafice compatibile 3D, difuzare 3D și servere media 3D de ultimă generație.


Telecomandă cu fir

Conexiunea la distanță cu fir permite ca toate aspectele proiectorului să fie controlate individual, fără a fi nevoie de o linie de vizibilitate a proiectorului; de neprețuit atunci când se utilizează mai multe unități în timpul evenimentelor live.


Control

Având o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.
- RS232 Proiectoarele Optoma sunt dotate cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face ca acestea să fie ușor și simplu de gestionat cu ajutorul oricărui sistem de control.
- Compatibilitate AMX Protocolul de descoperire dinamică este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.
- Control LAN Cu ajutorul software-ului RoomView® compatibil, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp, de pe orice computer. - Programați pornirea/oprirea proiectoarelor. - Controlați și modificați setările proiectoarelor cu ajutorul unui simplu browser web. - Capacități de difuzare de text de urgență pentru anunțuri urgente sau importante. - Primiți automat actualizări prin e-mail pentru întreținerea lămpii.


PJLink

Protocolul PJLink este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile PJLink.

 

Telnet

Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet..


Garanția DuraCare

Pachetul suplimentar de garanție DuraCare de la Optoma oferă o garanție concepută pentru funcționarea la sarcini foarte mari. Acesta asigură o luminozitate medie mai mare și o fiabilitate excepțională pe o perioadă extinsă de până la 5 ani sau 24.000 de ore. Acest pachet suplimentar are avantajul suplimentar al unui serviciu de întreținere preventivă la 12.000 de ore, care va readuce performanța la nivelul din ziua în care a fost fabricat.
Serviciu de recondiționare la 12.000 de ore:

  1. Înlocuirea sursei de lumină laser
  2. Înlocuirea componentelor critice și a pieselor mobile
  3. Inspecția și curățarea internă

 

 

IP5X Motor optic rezistent la praf

Testate și certificate independent în conformitate cu standardul IEC 60529, cu un grad de rezistență la praf IP5X. Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură o durabilitate de top în industrie; de o importanță capitală pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii dificile.


 

Descarcari:

Fisa tehnica - ENG

Descarca