Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Videoproiectoare

Videoproiector Laser Short Throw OPTOMA ZU507TST,1920 x 1200, 5000 lumeni, contrast 300.000:1
Videoproiector Laser Short Throw OPTOMA ZU507TST,1920 x 1200, 5000 lumeni, contrast 300.000:1
  • Cod produs: PROVID-OP-ZU507TST
  • Part no: E9PD7L121EZ1
    EAN: 5055387668249
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Optoma

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Dimensiuni videoproiector: 374 x 302 x 117 mm
Raport distanta proiectie: 0.58
Consum energie: Consumul de energie (standby): <0.5W; Consumul de energie (min): 240W; Consumul de energie (max.): 366W
Greutate: 5.3 kg
Nivelul de zgomot: Nivelul de zgomot (min): 33dB; Nivelul de zgomot (max): 36dB
Continut pachet: Cablu de alimentare AC; Telecomandă; 2x baterii AAA; Manual de utilizare de bază
Conexiuni (intrari/iesri): Intrări: 2 x HDMI 2.0, 1 x VGA, 1 x video compozit, 2 x audio 3,5 mm; Ieșiri: 1 x USB-A power 1,5 A, 1 x audio 3,5 mm, 1 x VGA; Control: 1 x 12V trigger, 1 x HDBaseT, 1 x RJ45, 1 x RS232
Ore de funtionare lampa: 30.000 de ore
Sursa de lumina LASER
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1200 (WUXGA)
Luminozitate 5000
Contrast dinamic/nativ 300.000:1
Tehnologie DLP
Format imagine 16:10
Functie speciala Business
SHORT THROW
AUDIO DA
Descriere:

Proiector laser profesional luminos cu rază scurtă de acțiune

 


Caracteristici
Proiector laser WUXGA luminos cu rază scurtă de acțiune
Perfect pentru spații imersive și aplicații de simulare

Tehnologie laser DuraCore cu durată lungă de viață
Oferă 30.000 de ore de funcționare practic fără întreținere

Rezistent la praf
Testat în mod independent, certificat IP6X

Flexibilitatea de control a HDBaseT 3.0
Compatibilitate 4K, HDR și HLG

 

Lumini la vizionare
Acest proiector versatil combină luminozitatea ridicată și culorile vii pentru imagini vibrante și realiste în orice mediu*. Faceți o impresie de durată cu prezentări mai mari și mai îndrăznețe în orice moment al zilei.
*Fără lumină solară directă sau lumini îndreptate asupra ecranului.


Compatibil cu HDR și HLG
Capabil să primească și să afișeze atât conținut HDR10, cât și conținut HDR Hybrid Log Gamma (HLG). Acest proiector Optoma vă permite să vedeți mult mai multe detalii și texturi. Obiectele par mai solide și mai realiste, iar detaliile suplimentare creează o mai mare senzație de profunzime.



Contrast superior
Adăugați mai multă profunzime imaginii dvs. cu un proiector cu contrast ridicat. În comparație cu tehnologia concurentă, proiectoarele Optoma DLP vă oferă un alb mai strălucitor și un negru ultra-bogat, imaginile prind viață, iar textul apare clar și limpede - ideal pentru aplicații de afaceri și educație.



Proiecție scurtă

Cu o lentilă cu rază scurtă de acțiune, puteți proiecta o imagine impresionantă de 100" de la o distanță de puțin peste un metru. Acest lucru vă permite să plasați proiectorul mai aproape de perete, reducând umbrele, astfel încât să puteți prezenta cu ușurință.

DuraCore

Durata de viață de top din industrie este obținută cu ajutorul tehnologiei DuraCore de la Optoma. Implementează tehnici avansate de răcire a diodei laser și un design inovator rezistent la praf.


Auto keystone
Auto keystone ajustează automat efectul trapezoidal pentru a crea o imagine perfect aliniată atunci când proiectorul este deplasat sau când suprafața de proiecție dorită nu este perfect plană.
*Auto keystone ajustează imaginea numai în plan vertical.



Corecție la patru colțuri
Reglați trapezul atât în plan vertical, cât și în plan orizontal. Puteți deforma individual fiecare colț al imaginii pentru a crea o imagine perfect pătrată. Ideal pentru suprapunerea imaginilor, pereți denivelați sau în cazul în care amplasarea proiectorului este incomodă și trebuie instalat la un unghi.


Modul de joc
Modul de joc optimizează proiectorul pentru un contrast maxim și culori vii, pentru a surprinde fiecare detaliu - lăsându-vă timp să vă concentrați asupra victoriei.



HDBaseT™

Comenzile video Full HD, audio, de rețea și de control, fără compromisuri și fără compresie, toate livrate pe un singur cablu de tip CAT, cu o capacitate de până la 100 de metri/328 de picioare fără pierderi de semnal, fac ca instalarea să fie lipsită de complicații. HDBaseT™ simplifică cerințele de cablare și reduce complexitatea instalării, economisind timp și reducând costurile.

Full 3D

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat de la aproape orice sursă 3D, inclusiv de la plăci grafice compatibile 3D, de la transmisiuni 3D și de la servere media 3D de ultimă generație.


Control

Cu o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.
- RS232 Proiectoarele Optoma sunt dotate cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face ca gestionarea lor să fie simplă și ușoară cu ajutorul oricărui sistem de control.
- Protocolul de descoperire dinamică compatibil cu AMX este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.
- Crestron RoomView Cu ajutorul software-ului RoomView® compatibil, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp, de pe orice computer.
- Compatibil cu Extron IPLink Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron



Telnet

Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet.


MHL

Transformați-vă proiectorul într-un afișaj inteligent prin conectarea smartphone-ului sau a tabletei cu un singur cablu folosind MHL; acum puteți vizualiza prezentări și documente, transmite videoclipuri și partaja fotografii pe ecranul mare.


USB-Power

Utilizați portul USB-A pentru a alimenta dispozitive externe (5V/1,5A)


Difuzor integrat

Un difuzor puternic integrat oferă o calitate excepțională a sunetului și o configurare ușoară, fără a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.


IP6X Motor optic etanș 

Testat și certificat independent în conformitate cu standardul IEC 60529, cu un grad de rezistență la praf IP6X. Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură o durabilitate de top în industrie; de o importanță capitală pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii dificile.


Oprire automată a alimentării

Pot exista cazuri în care proiectorul este lăsat în funcțiune atunci când nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, funcția "oprire automată" oprește automat proiectorul după o perioadă de timp stabilită, dacă nu este utilizat.


Pornire directă
Proiectorul va porni instantaneu atunci când unitatea este alimentată cu energie electrică. Acest lucru elimină necesitatea de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea în încăperi cu un întrerupător de alimentare "principal".


Funcționare 24/7

Proiectoarele Optoma au fost proiectate pentru a funcționa 24 de ore pe zi în orientare standard. Perfect pentru aplicațiile în care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Supus termenilor și condițiilor de funcționare 24 de ore.

Funcționare 24/7 - se aplică garanția standard a lămpii. Garanția proiectorului se bazează pe orele standard de utilizare în afaceri. Pentru o performanță optimă, Optoma recomandă ca proiectorul să fie oprit sau plasat în modul standby timp de 30 de minute la fiecare 24 de ore pentru a prelungi durata de viață a lămpii.



Proiecție 360°

Cu proiecția la 360°, imaginile pot fi afișate în orice orientare, oferindu-vă libertatea și versatilitatea de a instala acest proiector în locația dorită.
*Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați manualul de utilizare


Proiecție portret

Ideal pentru aplicațiile de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul la 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.

Personalizați-vă proiectorul

Aveți proiectorul în orice culoare. Alegeți din orice culoare RAL. Perfect pentru instalații personalizate. *Contactați-ne pentru mai multe informații


Proiectat pentru viitor
Ne-am angajat să reducem amprenta ecologică globală a produselor noastre, astfel încât să putem face ceea ce trebuie pentru planetă.
Proiectarea de produse inovatoare cu gândul la durabilitate ia în considerare fiecare fază a ciclului de viață al unui produs, de la proiectare, producție, ambalare și logistică, până la utilizare.



Tehnologie de economisire a energiei

Reduceți consumul de energie cu până la 45% în comparație cu soluțiile Optoma bazate pe lămpi.


Ambalaj ecologic

Ambalajul conține până la 97% materiale reciclabile.


Amprenta de carbon redusă

Dimensiunea compactă a produsului și a ambalajului permite transportarea a de 2 ori mai multe produse pe container, ceea ce duce la o logistică mai eficientă și contribuie la reducerea suplimentară a emisiilor de carbon.


Materiale durabile

Designul șasiului este realizat cu până la 50% din materiale plastice PCR (reciclate după consum).


Garanția DuraCare
Pachetul suplimentar de garanție DuraCare de la Optoma oferă o garanție concepută pentru funcționarea la sarcini foarte mari. Acesta asigură o luminozitate medie mai mare și o fiabilitate excepțională pe o perioadă extinsă de până la 5 ani sau 24.000 de ore. Acest pachet suplimentar are avantajul suplimentar al unui serviciu de întreținere preventivă la 12.000 de ore, care va readuce performanța la nivelul din ziua în care a fost fabricat.
Servicie de recondiționare la 12.000 de ore:
Înlocuirea sursei de lumină laser
Înlocuirea componentelor critice și a pieselor mobile
Inspecție și curățare internă

 

Specificatii tehnice:
Display/imagine
Tehnologia de afișare    :  DLP
Rezoluție    :  WUXGA (1920x1200)
Luminozitate    :  5.000 de lumeni
Raport de contrast    :  300,000:1
Raport de aspect nativ    :  16:10
Raport de aspect - compatibil    :  4:3,16:9,16:10
Corecție trapezoidală - orizontală    :  +-15°
Corecție trapezoidală - verticală    :  +-15°
Dispune de corecție trapezoidală automată verticală    :  Da
Culori afișabile (milioane)    :  1073.4
Rata de scanare orizontală    :  5~140HzKhz
Rata de scanare verticală    :  24~120HzHz
Uniformitate    :  85%
Dimensiunea ecranului    :  0,76m ~ 7,62m (30" ~ 300") diagonală

Lampă
Tipul sursei de lumină    :  Laser
Durata de viață LASER    :  30.000 de ore

Optica
Raport de proiecție    :  0.58:1
Distanța de proiecție (m)    :  0,38 m - 3,75 m
Tip de zoom    :  Fix
Distanra focală (mm)    :  8.51
Deplasarea obiectivului    :  Vertical -100 ~ 110%, Orizontal: +/-4%
Decalaj nativ    :  110%
Deplasarea obiectivului    :  Da - consultați descărcările de produse pentru mai multe informații

Conexiuni    
Intrări:   2 x HDMI 2.0, 1 x VGA, 1 x video compozit, 2 x audio 3,5 mm
Ieșiri:   1 x USB-A de 1,5 A, 1 x audio 3,5 mm, 1 x VGA
Control:  1 x 12V trigger, 1 x HDBaseT, 1 x RJ45, 1 x RS232
LAN - rețea fără fir    :  Nu

General
Nivelul de zgomot (min)    :  33dB
Nivelul de zgomot (max.)    :  36dB
3D    :  3D complet
Securitate    :  Bară de securitate, blocare Kensington, interfață protejată prin parolă
Clasificare IP    :  IP6X
OSD / limbi de afișare  :  
25 de limbi: arabă, cehă, daneză, daneză, olandeză, engleză, farsi, finlandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, chineză (simplificată), spaniolă, suedeză, chineză (tradițională), turcă, vietnameză, maghiară.
Funcționare la 360    :  Da
Telecomandă    :  Telecomandă ProAV cu iluminare din spate
Numărul de difuzoare    :  2
Watts per difuzor    :  10W
În cutie  :  
- Cablu de alimentare AC
- Telecomandă
- 2 baterii AAA
- Manual de utilizare de bază

Rețea
LAN - control    :  Da
LAN - rețea fără fir    :  Nu
LAN    :  Da

Alimentare
Alimentarea cu energie electrică    :  Universal AC 100--240V ± 10%~ 50 / 60 Hz cu intrare PFC
Consumul de energie (standby)    :  <0.5W
Consumul de energie (min)    :  240W
Consum de energie (max.)    :  366W

Greutate și dimensiuni
Dimensiuni (L x P x H) mm    :  374 x 302 x 117
Greutate brută    :  7,3 kg
Greutate netă    :  5,3 kg

Descarcari:

Fisa tehnica

Descarca