Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont

Cablu audio 2RCA - 2RCA AudioQuest Chicago 5m

Cod produs: AUDHC-AQ-CHICAGO05
Producator: Audioquest
Livrare standard 19.9 lei

Bucuresti La comanda

Cluj-Napoca La comanda

Opinia clientilor

0 review-uri

680.00 lei

La comanda

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI PRIN STRAT DE METAL: Este usor de realizat o ecranare de 100%. Pentru a impiedica interferenta de frecventa radio (RFI) capturata de la modularea referintei la sol a echipamentului este necesar sistemul de disipare a zgomotului de la AQ. Sistemele de protectie traditionale absorb in mod obisnuit si apoi scurg energia de zgomot / RF catre masa componentei, moduland s distorsiond planul critic de referinta, care la randul sau provoacă o denaturare a semnalului. NDS „protejeaza scutul”, absorbind si reflectand cea mai mare parte din aceasta energie de zgomot / RF iainte de a ajunge la stratul atasat la sol.

GEOMETRIE DUBLU-BALANSATA: Proiectata special pentru aplicatii single-end, Geometria Dubu-Balansata ofera o impedanta relativ mai micala sol pentru o experienta mai bogată si mai dinamică. In timp ce multe modele de cablu cu un singur capat folosesc o singura cale atat pentru sol, cat si pentru scut, modelul Dublu-Balansat le separa pe cele doua pentru o performanta mai curata si mai lipsita de zgomot.

SUDURA LA RECE/CONECTORI PLACATI CU AUR: Acest model permite o conexiune lipsita de fludor, care este o sursa comuna de distorsiuni. In loc de lipire, procesul foloseste o tehnica de inalta presiune. Deoarece invelisurile la masa sunt stantate in loc de a fi prelucrate, se pot folosi metale ce pot avea o distorsiune scazuta in loc de prelucrabilitate.

IZOLATIE DIN SPUMA CU CELULE DURE: Izolatia cu spuma cu celule dure (HCF) asigura o geometrie critica a perechii de semnal. Orice material solid adiacent unui conductor face parte, de fapt, dintr-un circuit imperfect. Izolarea sarmelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca denaturare. Izolatia cu spuma cu celule dure este asemanatoare cu Spuma-PE folosita in cablurile noastre mai accesibile si Bridges & Falls si este injectata cu azot pentru a crea buzunare de aer. Deoarece azotul (ca si aerul) nu absoarbe energie si, prin urmare, nu elibereaza nicio energie din sau in conductor, distorsiunea este redusa. In plus, rigiditatea materialului permite conductorului cablului sa mențina o relație stabila de-a lungul intregii lungimi a acestuia, producand un caracter de impedanta stabila si reducand in continuare distorsiunea.

CONDUCTORI DE CUPRU SOLID (LGC): Cuprul solid de tip "long grain" (LGC) permite un sunet mai neted si mai clar decat cablurile folosind cupru obisnuit OFHC (fara oxigen de inalta conductivitate). Conductorii solizi previn interactiunea firele, o sursa majora de denaturare. Calitatea suprafetei este critica, deoarece un conductor poate fi considerat drept ghidaj  atat pentru campurile electrice dintr-un conductor, cat si pentru campurile magnetice din afara conductorului. LGC are mai putini oxizi in materialul conductor, mai putine impuritati si o performanta definitiv mai buna.

Video

Link catre producator.

Specificatii tehnice

Tip mufa Metal
Amplificare NU
Mufa intrare 2 x RCA
Suport 4K NU
Lungime cablu 5
Cablu Subwoofer NU
Mufa iesire 2 x RCA
Ferrite NU
Suport 3D NU

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Cablu audio 2RCA - 2RCA AudioQuest Chicago 5m
Cablu audio 2RCA - 2RCA AudioQuest Chicago 5m
680.00 lei

Copyright © 2021