Tehnicavizuala
Contul meu
0 Favorite

Contul meu

Creeaza cont
PROMO

Cablu Digital Coaxial BNC - BNC AudioQuest Carbon, 1.0m

Cod produs: AUDHC-AQ-COAXCAR01-BNCBNC
Part no: COAXCAR01-BNCBNC
EAN: 092592083691
Producator: Audioquest
Livrare standard 19.9 lei

Opinia clientilor

0 review-uri

1,059.99 lei
849.00 lei

La comanda

Cablurile AudioQuest Digital Coax sunt concepute pentru a minimiza distorsiunea pe o latime de banda extrem de larga. Pentru multe aplicatii, viteza comunicarii digitale este importanta. Cel mai vizibil, „viteza” inseamnatransferul fiserelor mari cat mai rapid sau transportarea de date suficiente pentru video HD. Pentru Digital Coax „viteza” audio este esentiala nu din cauza de cat de rapida este, ci pentru ca relatiile de timp dintr-un flux digital sunt esentiale pentru reconstructia formei de unda analogice care aduce informatii, muzica si bucurie la urechile noastre. Deteriorarea bazata pe timp pentru aceste informatii din pachetul de date face ca sunetul sa fie mic si plat in loc de 3D, dur si cetos in loc de neted si clar.

CONDUCTORI SOLIZI CU 5% ARGINT PENTRU O EXPERIENTA ANALOGA IMBUNATATITA: Conductorii solizi elimina distorsiunea dintre fire, una dintre cele mai mari surse de distorsiune a cablurilor.

SISTEM DE DISIPARE A ZGOMOTULUI PRIN 5 STRATURI DE CARBON: A face o ecranare de 100% este usor. Insa aceasta nu garanteaza ca interferentele electromagnetice captate nu vor afecta semnalul. Sistemul de disipare a zgomotului de la AudioQuest previne contaminarea semnalului cu interferente elctromagnetice, protejand semnalul si echipamentele interconectate de acest fenomen.

SCUT DIN FOLIE SI TRESA COSITORITA

SUDATE LA RECE/ARGINT MONTAT DIRECT PESTE TERMINATIILE DE CUPRU PUR PURPURIU

IZOLATIE DIN SPUMA CU CELULE DURE
: Izolatia cu spuma cu celule dure (HCF) asigura o geometrie critica a perechii de semnal. Orice material solid adiacent unui conductor face parte, de fapt, dintr-un circuit imperfect. Izolarea sarmelor si materialele placilor de circuit absorb toate energia. O parte din aceasta energie este stocata si apoi eliberata ca denaturare. Izolatia cu spuma cu celule dure este asemanatoare cu Spuma-PE folosita in cablurile noastre mai accesibile si Bridges & Falls si este injectata cu azot pentru a crea buzunare de aer. Deoarece azotul (ca si aerul) nu absoarbe energie si, prin urmare, nu elibereaza nicio energie din sau in conductor, distorsiunea este redusa. In plus, rigiditatea materialului permite conductorului cablului sa mențina o relație stabila de-a lungul intregii lungimi a acestuia, producand un caracter de impedanta stabila si reducand in continuare distorsiunea.

Link catre producator.


Specificatii tehnice

Material conductori Cupru placat cu argint
Conector Argintat
Mufa iesire BNC
Lungime cablu 1
Tip mufa Metal

Reviewuri

Produsul nu are niciun review. Pentru a scrie un review, te rog sa te autentifici.

Tehnicavizuala
Cablu Digital Coaxial BNC - BNC AudioQuest Carbon, 1.0m
Cablu Digital Coaxial BNC - BNC AudioQuest Carbon, 1.0m
1,059.99 lei
849.00 lei

Copyright © 2022