Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Inregistratoare

Encoder Dual Full HD pentru Streaming si Inregistrare Matrox Monarch LCS
Encoder Dual Full HD pentru Streaming si Inregistrare Matrox Monarch LCS
  • Cod produs: VIDCAP-MAT-MonarchLCS
  • Part no: VIDCAP-MAT-MonarchLCS
    EAN: 790750248950
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Matrox

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Descriere:

Aparatul dumneavoastră ideal de captare a lecturii

Varietate de moduri de operare


Monarch LCS Variety of operating modes

Nu mai este nevoie de echipamente de înregistrare complexe pentru a capta în mod eficient prezentările din sălile de curs. O configurație tipică ar consta în înregistrări video și audio ale prezentatorului și o sursă de calculator cu materiale de suport care pot fi amestecate într-o singură transmisiune web. Operatorul poate selecta o serie de moduri de operare care includ layout-uri precum Picture-in-Picture și Side-by-Side. În cazul în care operatorul preferă să schimbe în mod dinamic intrările pe parcursul conferinței, Monarch LCS oferă, de asemenea, modul Switcher. Cu foarte puțin timp de configurare, Monarch LCS poate fi configurat pentru a capta și livra conținut, cum ar fi prezentări și seminarii, în multe layout-uri atractive.

 

Monarch LCS lecture capture operating modes
 

Machete definite de vizualizator


Monarch LCS Variety of operating modes

Țineți-vă audiența pe deplin implicată, punând controlul în mâinile lor. În modul izolat, aparatul oferă două fișiere sau fluxuri video independente. Această caracteristică, atunci când este utilizată cu un player compatibil de la o terță parte, permite spectatorului să își selecteze aspectul preferat. Fluxul sau înregistrarea sincronizată a intrărilor duble ale Monarch LCS sunt de neprețuit atunci când sunt utilizate astfel de playere. Prin alinierea intrărilor video, spectatorul poate trece fără probleme la aspectul preferat, menținând în același timp o sincronizare audio și video perfectă.
 

Ușor de utilizat

Monarch LCS easy to operate

Monarch LCS sunt controlate și configurate prin intermediul puternicului Monarch LCS Command Center, folosind orice dispozitiv conectat la rețea care acceptă o aplicație standard de navigare pe internet. Interfața de utilizare este concepută pentru ușurința de utilizare a operatorului și dispune de operare cu un singur clic. Aprofundați pentru a configura setările tipice de streaming și înregistrare, pornind de la o listă de opțiuni predefinite. Aceste setări definesc toți parametrii de codificare, inclusiv rezoluția și bitrate-ul. Parametrii de codificare pot fi personalizați și combinați cu setările destinației și ale modului de operare și salvați ca profil unic. În cazul în care aparatul trebuie să fie accesat de diferiți utilizatori, profilurile pot fi rechemate instantaneu fără a fi necesară reintroducerea datelor.

Monitorizare centralizată


Monarch LCS Radar’s browser-based dashboard

În instalațiile cu mai multe sedii - cum ar fi cele din campusurile universitare - tabloul de bord bazat pe browser al Monarch LCS Radar permite administratorilor să monitorizeze și să depaneze toate unitățile Monarch LCS implementate în rețea. unitățile implementate în rețea. 

Vizualizați Monarch LCS Radar

Automatizați operațiunile cu ajutorul programatorului

Automate Operations with scheduler

Folosind programatorul, Monarch LCS poate fi setat să pornească automat înainte de începerea unui eveniment, fără a necesita intervenție umană. Planificatorul Monarch LCS acceptă programele generate de iCalendar, cum ar fi Google Calendar sau Microsoft Outlook. Programele create cu oricare dintre acestea pot fi exportate într-un format de fișier .ics și importate în Monarch LCS. Cu un singur program principal, toate dispozitivele Monarch LCS dintr-o rețea pot fi controlate. Când programul principal este încărcat într-un LCS Monarch, acesta va porni și va opri automat transmiterea și înregistrarea evenimentelor la orele programate, corespunzătoare programului dispozitivului respectiv.

Stocați și transmiteți


Monarch LCS - Store and Forward

Capacitatea Monarch LCS de a înregistra fișiere local pe un card SD sau de stocare atașată USB și de a transfera fișierele prin rețea sau prin protocoale FTP/sFTP către servere bazate pe cloud la un moment ulterior este valoroasă pentru administratorii de rețea, deoarece reduce riscul de apariție a rețelei. aglomerație în orele de vârf. Acest lucru evită, de asemenea, pierderea fișierelor din cauza problemelor de conectivitate la rețea sau a erorilor care apar în timpul transferurilor în orele de vârf. Transferurile de fișiere pot fi declanșate manual, automat la o oră prestabilită în fiecare zi sau imediat după înregistrare. Monarch LCS urmărește transferurile de fișiere reușite și evită retransferul, cu excepția cazului în care este solicitat în mod special. Transferurile eșuate sau incomplete sunt, de asemenea, urmărite și etichetate pentru retransfer. Gestionarea fișierelor poate fi programată pentru a șterge fișierele transferate cu succes, asigurându-se că spațiul de stocare local nu rămâne niciodată fără spațiu.
 

Simplu de integrat

Simple to Integrate logo

Conceput pentru a funcționa în medii de rețea, Monarch LCS este un dispozitiv de rețea care facilitează o integrare perfectă în infrastructurile existente gestionate de soluții terțe de gestionare a activelor.

Setați-vă destinațiile


Monarch LCS - Set your destinations

Acest codificator dual oferă mai multe opțiuni de destinație atunci când înregistrați sau înregistrați. Când este setat la înregistrare, un canal de codificare captează conținut în fișiere MOV sau MP4 pentru a se asigura că fișierele video pot fi redate pe aproape orice player. Înregistrările pot fi stocate pe unități USB locale, carduri SD sau unități mapate în rețea și puse la dispoziție imediat unui VMS pentru învățământ la distanță, cum ar fi Kaltura, Presentations2Go și Ubicast. În scopuri de streaming, codificatorii folosesc fie protocolul RTMP, fie RTSP pentru a furniza fluxuri live către serverele media locale sau CDN-urile bazate pe cloud.

Vezi produse compatibile
 

Calitate fara compromisuri

Monarch LCS - Uncompromising quality

Oferind o calitate fără precedent, Monarch LCS poate partaja o capacitate de codificare de până la 20 Mb/s pe cele două canale de codare H.264. Fiecare canal independent are setări individuale pentru rata de biți/calitate și beneficiază de motoare puternice de scalare, deintercalare și de reducere a zgomotului care asigură că numai imaginile curate sunt trimise către codificatoare. Când este necesară cea mai înaltă calitate, fiecare encoder poate fi setat să codifice la rezoluții de 1080p30.

Vedeți mostre

Intrări flexibile


Flexible inputs for Monarch LCS

Monarch LCS poate suporta producții cu două surse video HDMI sau o sursă video SDI și o sursă video HDMI. Audio încorporat sau analogic poate fi selectat ca sursă audio. Suportând semnalele camerelor video care sunt fie SDI, fie HDMI, acest reportofon oferă operatorilor flexibilitatea de a selecta ceea ce este cel mai bun pentru acea instalație. Semnalele SDI pot parcurge mai mult de 300 de picioare (100 de metri) prin cablu coaxial, ceea ce este ideal dacă camera este montată la distanță mare de encoder. Când lungimea cablurilor nu reprezintă o problemă, camerele HDMI se pot dovedi cea mai accesibilă opțiune, în special în instalațiile mai mari.
 

Sincronizarea cadrelor între intrări

Monarch LCS - Frame synchronization between inputs

Experiența supremă de vizionare a prelegerilor poate fi garantată numai atunci când computerul, conținutul video și audio este sincronizat înainte de codificare. În timp ce rezoluțiile ieșirilor camerei și computerului pot fi gestionate cu ușurință, ratele de cadre rareori se vor potrivi. Monarch LCS acceptă aceste fluxuri diferite și le sincronizează înainte de codare, oferind clipuri video și audio perfect sincronizate, indiferent de modul de operare. Sincronizarea cadrelor încorporate corectează, de asemenea, orice discontinuitate a semnalului la oricare dintre intrări, asigurând operațiuni neîntrerupte de streaming și înregistrare.

Ieșire de previzualizare a producției live


Monarch LCS - Live production preview output

Ambele ieșiri SDI și HDMI sunt active și pot fi mapate la oricare dintre intrări, o caracteristică utilă pentru conducerea proiecțiilor interne. De asemenea, ieșirea HDMI oferă operatorului opțiunea de a selecta ieșirea de producție la dimensiunea cadrului parametrilor de codare, permițându-le să previzualizeze conținutul care va fi trimis către vizualizatorul de la distanță.
 

Gestionați-vă dispozitivul de la distanță

Remotely manage your device with the Matrox Utils application

Aplicația Matrox Utils permite operatorilor să scaneze și să găsească de la distanță toate dispozitivele Monarch LCS prezente în rețeaua lor. Aplicația Utils va scana, de asemenea, Monarch LCS atașat și va anunța operatorul dacă unitatea este la zi cu versiunea de firmware instalată și va actualiza automat dispozitivul pentru a se asigura că are cea mai recentă versiune de software. Aplicația Matrox Utils poate fi folosită și pentru a reporni dispozitivele Monarch LCS prezente în rețea.

API versatil pentru mediul dvs


Monarch LCS dev tools logo

Contractorii sau specialiștii IT interni pot profita de Monarch LCS Dev Tools, care include instrumente de configurare automată și API-ul Monarch LCS Control, pentru a oferi operatorilor o experiență unificată, consecventă și de marcă. Persoanele fizice nu trebuie să interacționeze cu UI web Monarch LCS Command Center, simplificând implementările la nivel de întreprindere și administrate central. O integrare strânsă poate fi găsită cu o varietate de parteneri noștri.
 

Control cu Crestron

Monarch LCS - Control with Crestron

API-ul de control Monarch LCS este o modalitate ideală de a integra funcționalitatea Monarch LCS într-o sală de clasă, o sală de ședințe sau alt spațiu existent echipat cu un sistem de control Crestron. Utilizatorii înregistrați Monarch LCS sunt invitați să descarce un exemplu de modul SIMPL scris pentru a rula pe controlerele Crestron 2-Series® și 3-Series® Room Media.

 

 

Conexiuni Matrox Monarch LCS

Matrox Monarch LCS connections

 
 

Garantie: 12 LUNI persoane Juridice,
            24 LUNI persoane Fizice

Specificatii tehnice:
Part Number

MHLCS/I

Factor de formă

Aparat autonom
Montabil în rack: 1U, 1/2 rack (orizontal)

Conectivitate
Intrare video

HDMI 1* (surse video)
HDMI 2* (surse de calculator)
SDI*

*Formatul de intrare video este detectat automat în SDI și HDMI.
Toate ieșirile sunt active indiferent de selecția intrării audio și video.

Rezoluții de intrare video

HDMI 1
Progresiv
      • 1920x1080 @ 60/59.94/50/30/29.97/25 fps
      • 1280x720 @ 60/59.94/50 fps

Întrețesut
      • 1920x1080i 29.97/25 fps

HDMI 2
Progresiv
      • 1920x1080 @ 60/59.94/50/30/29.97/25 fps
      • 1280x720 @ 60/50 fps

Întrețesut
      • 1920x1080i 29.97/25 fps

SDI
Progresiv
      • 1920x1080 @ 60/59.94/50/30/29.97/25 fps
      • 1280x720 @ 60/59.94/50 fps

Întrețesut
      • 1920x1080i @ 29.97/25 fps
      • 720x486i @ 29.97 fps
      • 720x576i @ 25 fps

În conformitate cuSMPTE 259M/292M/424M (Level A) / 425M

Ieșire video

HDMI
SDI

Rezoluții de ieșire video

Previzualizarea ieșirii semnalelor de intrare video. Ieșirea de previzualizare poate fi mapată de la sursele de intrare SDI sau HDMI.
Rețineți că, atunci când intrarea este o rezoluție SD-SDI, ieșirea de previzualizare HDMI va afișa imagini video cu fereastră pe o ieșire HD.
Când ieșirea HDMI este setată în modul Preview Mode, consultați manualul pentru o descriere completă a comportamentului.

Intrare audio

Prelucrează primele două canale audio încorporate în semnalele de intrare HDMI sau SDI.
Intrare stereo analogică dezechilibrată prin intermediul jack-ului de 1/8" (3,5 mm).
Nivel linie

Ieșire audio

Passthrough de 8 canale de canale audio încorporate în semnalele HDMI și SDI.
Ieșire stereo analogică neechilibrată prin intermediul jack-ului de 1/8" (3,5 mm), care trece prin intrare.
Nivel de linie
Rețineți că toate ieșirile sunt active indiferent de selecția intrării audio și video.

Încredere Previzualizare

1x SDI

1x HDMI

Maximum resolution: 1920x1080

Performanta
Spațiul de culoare și subeșantionarea cromatică

4:2:0 (8-bit)

Procesare video și audio
Sincronizarea cadrelor

Monarch LCS conține circuite de sincronizare a cadrelor concepute pentru a compensa întreruperile semnalului de intrare. Acest circuit există atât pentru intrările SDI, cât și pentru cele HDMI. Operațiunile de streaming și de înregistrare se vor desfășura în mod curat cu cadre repetate sau scăpate.

Scalare video

Scaler de înaltă calitate multi-tap 10 bit Down Scaler și De-Interlacer de înaltă calitate
Disponibil atât pentru operațiuni de streaming, cât și de înregistrare

Compoziție video

Da, Side-by-Side (SbS), Picture-by-Picture (PbP)

Format de codificare audio

AAC-LC

Frecvența de eșantionare audio

32 kHz

44.1 kHz

48 kHz

Viteze de transmisie audio

Interval de la 32 kbps la 256 kbps
Rețineți că setările codecului audio se aplică ambelor codificatoare.

Codec
Formate de codificare video

H.264/MPEG-4 Part 10 (AVC)

Profiluri de codificare

Linia de bază (BP)
Principală (MP)
Mare (HiP)

Gama de bitrate a encoderului

Codificator unic - Modul de streaming: 16 Mbps
Dual Encoder - Maxim 8 Mbps pentru canalele de streaming
Dual Encoder - Maxim 10 Mbps pentru canalele de înregistrare

Controlul ratei de codificare

Controale de viteză medie de date max/min
Filtru de deblocare
Rate de cadre selectabile
Dimensiunea GOP
Suport bitrate variabil

Nivelul de codificare

pana la 4.2

Înregistrare
Locații de înregistrare

2x USB 2.0*
1x slot pentru card SD**
Unitate mapată în rețea***

* Suport pentru sistemul de fișiere NTFS (3.1) și FAT32. Monarch LCS va suporta scrierea pe dispozitive USB3 la viteze USB2. Rețineți, de asemenea, că există o variabilitate foarte mare în ceea ce privește capacitățile de performanță ale unităților "thumb" (chiar și a versiunilor USB3). Multe sunt optimizate pentru operațiuni de "citire", în timp ce Monarch LCS necesită capacități de "scriere" susținute. Pentru cele mai bune rezultate, Matrox recomandă utilizarea de unități USB alimentate. Dacă este necesar un suport portabil de mici dimensiuni, cardurile SD pot fi mai potrivite.

** Acceptă carduri SD și SDHC. Sunt acceptate numai cardurile SDXC formatate NTFS. (Clasa 10 este foarte recomandată).

*** Suport pentru scrierea în folderele partajate în computerele aflate într-o rețea care utilizează protocoale Windows Share (potrivit pentru sistemul Windows), precum și protocoale NFS (potrivit pentru sistemele Mac și Linux).

Lungimi de înregistrare

Lungime maximă a fișierului de 300 de minute - indiferent de tipul de stocare utilizat. Funcția de divizare a fișierelor permite utilizatorului să înregistreze continuu pentru perioade lungi de timp prin definirea dimensiunilor segmentelor de fișiere. Aparatul Monarch va crea aceste segmente de fișiere secvențiale pe parcursul operațiunii de înregistrare fără a pierde niciun cadru video. Segmentul de fișier poate avea o lungime cuprinsă între 1 și 300 de minute.

Network
Standard de rețea

RJ45 care oferă 10/100/1000 Base-T Ethernet cu adresare statică sau DHCP

Adresarea IP

IPv4

DHCP (implicit) și IP static

Protocoale de streaming

RTMP, RTSP/RTP
Unicast și Multi Unicast (numărul de clienți poate varia de la 3 la 10)

Comandă și control

HTTPS prin TCP
UPnP (descoperire)

Fizic
Dimensiuni

5.6 (L) x 8.5 (W) x 1.4 (H) inches
14.2 (L) x 21.6 (W) x 3.6 (H) cm

Greutate

1.3 lbs / 0.6 kg

Unitatea de alimentaret

Tensiunea de rețea: 100-240 V c.a.
Frecvență: 50-60 Hz
Intrare: adaptor extern AC/DC - IEC320-C14
Conector de alimentare cu blocare DIN4

Siguranța sursei de alimentare:
cULus (Canada/US)
CE (EU)
GS (Germany)
CCC (China)
RCM (Au/Nz)
EAC (Russia / Customs Union)
PSE (Japan)
KCC (Korea)
BIS (India)

Hardware & Software
Hardware inclus

Aparat Matrox Monarch LCS
Sursă de alimentare externă Matrox Monarch LCS
Cabluri de alimentare IEC320-C14 (SUA, Marea Britanie și UE)

Accesorii (vândute separat)

Kit de montare în rack Monarch* (MRCH/RACK/KIT)
Bloc de alimentare Monarch LCS** (PWR/SUP/MHLS)
* Monarch Rack Mount Kit. Poate monta până la două unități Monarch LCS într-un spațiu de 1RU.
** Unitate de alimentare Monarch LCS. Nu include cablul de alimentare IEC-C14. Aceste cabluri trebuie procurate la nivel local.

Software

Monarch LCS Command Center
Monarch LCS Radar*
HTTPS API *

*Descărcare gratuită

Mediu
Condiții de funcționare

Temperatura: 0 până la 45 grade Celsius
Altitudine: 650 hPa (3.580 m) până la 1.013 hPa (0 m)
Umiditate: de la 20% la 80% fără condensare

Condiții de depozitare

Temperatura: -40 la 70 grade Celsius
Altitudine: 192 hPa (12.000 m) până la 1.020 hPa (-50 m)
Umiditate: 5% până la 95% fără condensare

Consumul de energie

Input: 9-24 volts
Total Power Consumption: 20-30 watts (42 max)

General
Sisteme de operare acceptate (software)

Mac OSX EL Capitan
Windows 10 (64 bit)

EMC/EMI Device Class

Class A

EMC/EMI Compliance

CE (EU)

FCC (US)

ICES-3 (Canada)

KC (Korea)

RCM (Aus/NZ)

Conformitatea de mediu

RoHS Directive 2011/65/EU amended by (EU) 2015/863

Garantie

Garanție limitată de doi ani cu asistență gratuită online sau telefonică

 

 

Video:

Descarcari:

Fisa tehnica

Descarca