Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str Ernest Hemingway nr 4, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Sisteme Home Cinema

Pachet Home Cinema 5.1 wireless, Dali Oberon Equi, negru
Pachet Home Cinema 5.1 wireless, Dali Oberon Equi, negru
  • Cod produs: Pac-EQUI-OBERON-C
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc: 1
  • Producator: Dali

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Pachet promotional

2x

SUNET HI-FI FĂRĂ CABLURI
O parte a ecosistemului DALI EQUI
OBERON 7 C activ wireless este destinat caselor mai mari, unde muzica are spațiu pentru a respira și poate fi ascultată la niveluri de volum mai mari. O potrivire excelentă pentru iubitorii de muzică ambițioși și audiofilii care doresc să impresioneze cu sistemul lor audio, OBERON 7 C oferă sunetul incredibil al unei boxe de podea tradiționala cu flexibilitatea și comoditatea unui difuzor activ Hi-Fi fără fir. Parte a ecosistemului DALI EQUI de difuzoare și amplificatoare wireless inovatoare, OBERON 7 C se împerechează cu DALI SOUND HUB sau SOUND HUB COMPACT pentru o configurație stereo puternică sau ca parte a unei instalații de sunet surround multicanal.



REDUCEREA DISTORSIUNII
SMC (Soft Magnetic Compound)
OBERON 7 C, subțire, pe podea, are două drivere de bass/mid cu pierdere redusă de 7" care includ tehnologia SMC (Soft Magnetic Compound) brevetată de DALI. Prin introducerea elementelor electrice neconductoare în structura magnetului, SMC reduce semnificativ efectul unei varietăți de distorsiuni, producand mecanisme inerente arhitecturii driverului cu bobine mobile.De exemplu, SMC minimizează efectele curenților turbionari, crește liniaritatea fluxului, reduce histereza magnetică și minimizează variația inductanței bobinei vocale care rezultă din mișcarea acesteia în intervalul magnetic. Driverele echipate cu SMC sunt deosebit de potrivite pentru difuzoarele cu amplificare activă, cum ar fi OBERON 7 C.



AMPLIFICARE CLASA D
Reproducerea celor mai mici detalii cu claritate și acuratețe
Amplificarea de putere OBERON 7 C cuprinde două amplificatoare de putere de 50 de wați, în buclă închisă, clasa D, alese special pentru calitatea sunetului și capacitatea lor dinamică. Un amplificator alimentează driverul de înaltă frecvență, în timp ce celălalt alimentează driverele bas/mid. Raportul semnal-zgomot de 100 dB al amplificatoarelor de putere asigură reproducerea cu claritate și acuratețe chiar și a celui mai mic detaliu dintr-un pasaj muzical liniștit. OBERON 7 C este neobișnuit de frugal în ceea ce privește consumul de energie, dar nu reține nimic în ceea ce privește puterea dinamică atunci când muzica o cere.



LIGHTWHEIGHT SOFT DOME 
Sensibilitate crescută și manevrare a puterii cu distorsiuni reduse
Driverul de înaltă frecvență al OBERON 7 C este un tweeter cu dom moale din material textil amortizat, cu o diafragmă supradimensionată, neobișnuit de ușoară, de 29 mm și o bobină vocală. Acestea lucrează împreună pentru a crește sensibilitatea și manevrarea puterii și pentru a reduce distorsiunile. Ele permit, de asemenea, driverului să funcționeze la frecvențe mai mici decât tweeterele mai mici tipice pentru mai multă latitudine în designul crossoverului.



INCINTA ACUSTICA OPTIMIZATA
Construit din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC
Incinta OBERON 7 C este construita din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC, finisate într-o varietate de finisaraje cu efect de lemn sau alb mat. Incinta este echipata cu un port reflex cu diametru neobișnuit de mare, dual-flare în spate, proiectat pentru a minimiza turbulența, distorsiunea și compresia port. OBERON 7 C dispune, de asemenea, de o plintă integrală turnată sub presiune, prevăzută cu puncte de atașare pentru vârfuri de podea sau picioare compatibile.

 
x
2x


SUNET HI-FI FĂRĂ FIR
O parte a sistemului DALI EQUI
Având calitatea și confortul la bază, OBERON 1 C este rapid și ușor de configurat – tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la DALI SOUND HUB sau SOUND HUB COMPACT și să adăugați muzică. Cu ecosistemul DALI EQUI de difuzoare wireless active, iubitorii de muzică și audiofilii nu mai trebuie să aleagă între o calitate incredibilă a sunetului și o integrare convenabilă. Ascultați muzică prin Bluetooth, CD, radio prin internet sau sau integrați acest difuzor compact cu sunet grozav într-o configurație de sunet surround multicanal.



CON DIN FIBRA DE LEMN
Dezvăluind cele mai mici detalii
Driverul de bas/mediu cu pierderi reduse de 5¼" utilizat la OBERON 1 C are strat de hârtie fină proprie și diafragmă compozită din fibră de lemn ranforsată, care creează o structură rigidă și ușoară. În combinație cu un surround cu pierderi reduse și suspensie spider, wooferul reproduce cele mai mici detalii, nefiltrate și cu o acuratețe ridicată. Dispune, de asemenea, de un fir avansat de bobină din aluminiu acoperit cu cupru și tehnologia noastră unică de magnet SMC (Soft Magnet Compound).



REDUCEREA DISTORSIUNII
SMC (Soft Magnetic Compound) patentat de DALI
Utilizarea SMC (Soft Magnetic Compound) în OBERON 1 C reduce foarte mult distorsiunile mecanice cauzate de histerezis și curenți turbionari. Rezultatul este un sistem de motor cu magnet cu o reducere drastică a distorsiunii de ordinul al treilea, care permite OBERON 1 C să ofere plăcere auditivă extinsă, un mediu relaxat și o cantitate surprinzătoare de detalii în clasa sa. Driverele echipate cu SMC sunt, de asemenea, deosebit de bune. potrivite pentru difuzoarele cu amplificare activă, cum ar fi OBERON 1 C.



AMPLIFICARE CLASA D
Reproducerea celor mai mici detalii cu claritate și acuratețe
Amplificarea de putere OBERON 1 C cuprinde două amplificatoare de putere de 50 de wați, în buclă închisă, clasa D, alese special pentru calitatea sunetului și capacitatea lor dinamică. Un amplificator alimentează driverul de înaltă frecvență, în timp ce celălalt alimentează driverul bas/mid. Raportul semnal-zgomot de 100 dB al amplificatoarelor de putere asigură reproducerea cu claritate și acuratețe chiar și a celui mai mic detaliu dintr-un pasaj muzical liniștit.



INCINTA ACUSTICA OPTIMIZATA
Construit din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC
Incinta OBERON 1 C este construita din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC și finisate cu o varietate de finisaje cu efect de lemn sau alb mat. Materialele de amortizare poziționate strategic în interior maximizează performanța midrange fără a degrada răspunsul tranzitoriu de bas și lățimea de bandă. Când vine vorba de amplasare, OBERON 1 C poate fi montat pe suport folosind standul DALI CONNECT E-600, integrat în mobilierul AV, așezat pe un raft sau montat pe un perete folosind fantele pentru gaura cheii din spate.



 
x
1x

BOXA DE CENTRU ACTIVA
O parte esențială a unei configurații multicanal
Luând în centrul scenei, OBERON VOKAL C aduce claritate și profunzime oricărei coloană sonoră de film. Împreună cu SOUND HUB sau SOUND HUB COMPACT, această boxă activă fără fir pentru canal central este potrivirea perfectă pentru boxele din seria OBERON C într-o configurație surround multicanal. Portul de bass din față face, de asemenea, o instalare convenabilă în dulapuri TV și în alte spații restrânse.



CON FIBRA DE LEMN
Sunet precis, detaliat
OBERON VOKAL C folosește două drivere de bass/midrange de 5¼ inchi, cu strat de hârtie fină și materiale compozite din fibre de lemn ranforsate. Împreună, creează o structură rigidă, ușoară, care funcționează cu surround cu pierderi reduse și suspensie spider pentru a reproduce cele mai mici detalii. cu acuratețe și transparență.


REDUCEREA DISTORSIUNII
SMC (Soft Magnetic Compound) patentat de DALI
Utilizarea SMC (Soft Magnetic Compound) în Oberon Vokal C reduce foarte mult distorsiunile mecanice cauzate de histerezis și curenți turbionari. Rezultatul este un sistem de motor cu magnet cu o reducere drastică a distorsiunii de ordinul al treilea, care permite OBERON Vokal C să ofere plăcere auditivă extinsă, un mediu relaxat și o cantitate surprinzătoare de detalii în clasa sa. 

 
AMPLIFICARE CLASA D
Reproducerea celor mai mici detalii cu claritate și acuratețe
Amplificarea de putere OBERON VOKAL C cuprinde două amplificatoare de putere de 50 de wați, în buclă închisă, clasa D, alese special pentru calitatea sunetului și capacitatea lor dinamică. Un amplificator alimentează driverul de înaltă frecvență, în timp ce celălalt alimentează driverele bas/mid. Raportul semnal-zgomot de 100 dB al amplificatoarelor de putere asigură reproducerea cu claritate și acuratețe chiar și a celui mai mic detaliu dintr-un pasaj muzical liniștit. OBERON VOKAL C este neobișnuit de frugal în ceea ce privește consumul de energie, dar nu reține nimic în ceea ce privește puterea dinamică atunci când muzica o cere.
 
 
SOFT DOME SUPRADIMENSIONAT
Reducerea distorsiunii în timp ce crește sensibilitatea și manevrarea puterii
Tweeterul supradimensionat de 29 mm, ultra-ușor, a fost dezvoltat special pentru seria OBERON, combinând tehnologiile dovedite de la celelalte difuzoare DALI ale noastre cu funcții noi. Caracteristici precum capacitatea tweeter-ului de a genera o presiune sonoră mai mare cu o excursie mai mică a bobinei vocale pentru un control mai bun și o placă frontală optimizată, inspirată de seriile noastre OPTICON și RUBICON, care creează cele mai bune condiții de lucru posibile pentru Soft Dome. Pentru dumneavoastră, aceste îmbunătățiri se traduc prin răspuns în frecvență extins, dispersie largă și colorare scăzută.
 
 
INCINTA ACUSTICA OPTIMIZATA
Construit din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC
Incinta OBERON VOKAL 1 C este construita din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC și finisate cu o varietate de finisaje cu efect de lemn sau alb mat. Materialele de amortizare poziționate strategic în interior maximizează performanța midrange fără a degrada răspunsul tranzitoriu de bas și lățimea de bandă. 
 

 
x
1x

AMPLASARE PERFECTA
Maximizarea ieșirii și distribuției basului în cameră
Plasarea unui subwoofer este o parte importantă a creării reproducerii audio perfecte. Pentru a maximiza ieșirea și distribuția basului în cameră, vă recomandăm să plasați SUB E-9 F într-un colț sau, dacă acest lucru nu este posibil, de-a lungul unui perete. Dimensiunea relativ compactă a subwooferului face o plasare flexibilă, în comparație cu subwooferele mai mari și este o potrivire excelentă pentru difuzoarele noastre din seria OBERON, FAZON și SPEKTOR.



WOOFER DE 9" ALUMINIU
Menținerea distorsiunii la un minim absolut
SUB E-9 F încorporează un woofer conic din aluminiu de 9" care este rigid, ușor și oferă un răspuns tranzitoriu mai bun decât v-ați aștepta pentru un subwoofer din această categorie. Capacitatea de a porni și opri rapid este în centrul filosofiei noastre de proiectare a difuzoarelor, și permite SUB E-9 F să se integreze ușor cu difuzoarele frontale. De asemenea, construcția conului SUB E-9 F evită necesitatea unui capac de praf, care asigură o mișcare asemănătoare pistonului și menține distorsiunea la un minim absolut. .



AMPLIFICATOR CLASA D
Redare audio cu integritate absolută
Amplificatorul integrat de 170 W RMS Clasa D este extrem de liniar și redă sunetul cu integritate absolută. Conceput pentru putere maximă continuă, SUB E-9 F oferă, de asemenea, 220 de wați de vârf pentru a gestiona coloane sonore și muzică de film mai solicitante.



Design Incinta acustica
Proiectat și fabricat pentru a îndeplini standardele DALI exigente
Incinta solida din MDF este proiectata și fabricata pentru a îndeplini standardele noastre exigente. Cu o gamă largă de carcase în finisaj Black Ash sau White și un deflector frontal actualizat cu finisaj satinat mat, fiecare carcasa se îmbină perfect cu majoritatea modelelor de difuzoare și decorurilor camerelor. Pentru a elimina potențialele turbulențe de sub subwoofer, patru vârfuri supradimensionate pe bază de polimer ridică sub-ul cu 30 mm, decuplându-se eficient de podea. Ridicarea acestuia de pe podea asigură, de asemenea, o eficiență mai mare și mai multă libertate atunci când vine vorba de amplasarea subwoofer-ului.

x
1x
DALI SOUND HUB este creierul din spatele DALI EQUI, gama noastră interesantă de difuzoare active wireless și hub-uri de sunet. Redând în flux sunet de înaltă rezoluție către difuzoarele CALLISTO C, RUBICON C și OBERON C, în timp ce comută automat între surse, SOUND HUB oferă un adevărat confort fără compromis iubitorilor de muzică și film care au nevoie de mai mult.



O GAMA LARGA DE INTRARI
Suporta toate sursele digitale și analogice
DALI SOUND HUB are o gamă largă de intrări pentru toate sursele dvs. audio digitale și analogice. Când începeți să redați muzică sau porniți televizorul, acesta comută automat la sursa corectă. Și cu două porturi de expansiune modulare, puteți adăuga și streaming de înaltă rezoluție și sunet surround pe 7.1 canale prin HDMI.



CONECTIVITATE BLUETOOTH
Suport audio AAC și aptX de înaltă performanță
Conectivitatea Bluetooth este încorporată chiar în SOUND HUB. Conectați orice sursă audio compatibilă cu Bluetooth și redați muzică stocată local sau prin serviciul dvs. de streaming preferat în câteva secunde. SOUND HUB acceptă, de asemenea, sunetul AAC, aptX și aptX HD de la dispozitive compatibile pentru redare audio impresionantă de înaltă rezoluție până la 24 de biți/48 kHz.

​​​​​​
SURSE ANALOGICE
Reproducerea unei calități mai bune decât CD-ul
Intrarea analogică a SOUND HUB este locul în care tradiția audiofilă se întâlnește cu viitorul Hi-Fi activ wireless. Folosind o conversie avansată analog-digitală, SOUND HUB convertește sunetul de la surse precum CD playere, pick-up și preamplificatoare fono RIAA într-o rezoluție înaltă, o calitate mai bună decât cea a unui CD, 24 biți/96 kHz pentru cea mai bună reproducere audio posibilă.



IEȘIRE SUBWOOFER
Oferă detalii puternice la nivel scăzut
SOUND HUB include o ieșire subwoofer analogică la nivel de linie, controlată de volum, care se pornește automat când este detectat un subwoofer. Pentru o integrare perfectă cu restul sistemului, ieșirea este filtrată low-pass pentru a se potrivi cu caracteristicile de frecvență ale difuzoarelor principale. Folosind opționalul DALI WSR (Wireless Subwoofer Receiver), SOUND HUB se poate conecta fără fir la orice subwoofer activ pentru o configurație 2.1 cu gamă completă sau ca un canal LFE adevărat într-un sistem multicanal.


PORTURI DE EXPANSIUNE
Oferă funcționalitate suplimentară cu module plug-in
Una dintre cele mai inovatoare caracteristici ale DALI SOUND HUB este ascunsă departe de vedere. Cele două porturi de expansiune modulare din spate deschid SOUND HUB către o lume de posibilități, inclusiv streaming, audio cu multi-room și mai multe canale.


7.1 SURROUND SOUND
Creați o configurație multicanal uimitoare
Când este conectat la un televizor prin HDMI ARC sau eARC, modulul de conectare HDMI permite SOUND HUB să livreze până la 7.1 canale de sunet surround Dolby și DTS de înaltă calitate.



BLUOS MULTI-ROOM
Conceput de audiofili pentru audiofili
Modulul plug-in NPM-2i adaugă incredibila platformă de înaltă rezoluție BluOS pentru multi-room la SOUND HUB. Conceput de audiofili pentru audiofili, modulul NPM-2i transmite sunet de înaltă rezoluție către difuzoarele DALI EQUI și se integrează cu alte dispozitive compatibile BluOS pentru a crea o configurație uimitoare în mai multe încăperi în jurul casei tale.



CERTIFICAT MQA
Tehnologie de streaming premiată
Atunci când este echipat cu modulul plug-in NPM-2i, SOUND HUB utilizează tehnologia premiată de compresie și streaming de la MQA pentru a transfera sunet de înaltă rezoluție către difuzoarele noastre din seria CALLISTO C, RUBICON C și OBERON C certificate MQA.

x
1x
MODUL HDMI

Modulul de extensie HDMI pentru DALI SOUND HUB vă permite să transmiteți în flux până la 7.1 canale de sunet surround wireless Dolby și DTS de la televizor la difuzoarele active DALI EQUI.



SUNET SURROUND FĂRĂ FĂRĂ
Adăugarea de sunet surround wireless la DALI SOUND HUB
Modulul HDMI adaugă sunet surround wireless la DALI SOUND HUB. Este compatibil ARC/eARC și acceptă până la 7.1 canale de sunet surround DOLBY și DTS redat prin gama noastră de difuzoare fără fir active DALI EQUI de înaltă calitate.



CALITATE FĂRĂ SUNET
Oferă sunet de înaltă rezoluție
Construiți un sistem surround fără fir activ complet, fără a compromite un sunet excelent. În centru se află preamplificatorul DALI SOUND HUB, care transmite audio fără fir la o rezoluție de până la 24 de biți/96 kHz, fără întârziere sau pierdere a calității sunetului.

x
1x

BLUOS NPM-2I


Modulul de extensie NPM-2i BluOS pentru DALI SOUND HUB vă permite să transmiteți muzică de la toate serviciile de streaming preferate către difuzoarele compatibile BluOS din casă folosind aplicația BluOS.



INSTALARE SIMPLA
Adăugați streaming de muzică de înaltă rezoluție la DALI SOUND HUB
Conectați-vă DALI Sound Hub la celelalte dispozitive compatibile BluOS printr-o rețea de acasă - fie prin cablu, fie prin Wi-Fi. Accesați cu ușurință serviciul de streaming de muzică și redați melodiile preferate în casa dvs. la rezoluție de până la 24 de biți/192 kHz. Modulul NPM-2i adaugă și suport pentru AirPlay 2, Spotify Connect și Tidal Connect la DALI SOUND HUB.



MULTI-ROOM
Redați muzică într-una sau mai multe camere în același timp
BluOS este creat pentru orice dispozitiv. Un sistem compatibil BluOS, cum ar fi DALI Wireless, facilitează conectarea, gestionarea și controlul muzicii în rețea într-o casă conectată folosind un smartphone, tabletă, desktop sau controler CI dedicat. Un sistem BluOS cu multi-room vă permite să redați muzică într-una sau mai multe camere în același timp – dvs. decideți dacă să redați aceeași melodie în toate camerele sau o melodie diferită în fiecare cameră.



APLICAȚIA BLUOS
Accesați-vă muzica de pe fiecare player compatibil BluOS din casa dvs
Cu aplicația BluOS, aveți control deplin asupra colecției dvs. de muzică. Melodiile sunt redate instantaneu la atingerea unui deget și puteți crea și edita liste de redare din mers, adăugând pur și simplu melodii și albume în coada de redare. De asemenea, puteți salva liste de redare în aplicație și le puteți asculta când vi se potrivește. Cu aplicația, puteți, de asemenea, să reglați volumul în orice cameră și să verificați calitatea streamingului pentru a vă asigura că vă bucurați de cea mai bună experiență de ascultare posibilă.



CERTIFICAT MQA
Captează 100% din înregistrarea originală într-un fișier suficient de mic pentru a fi transmis wireless
DALI este certificat MQA de MQA Ltd cu modulul de conectare opțional BluOS NPM-2i. Tehnologia premiată a MQA captează 100% din înregistrarea originală și o împachetează într-un fișier suficient de mic pentru a fi transmis în flux. Muzica transmisă în wireless de BluOS prin protocolul de transfer audio complet digital fără pierderi ale sistemului DALI EQUI recreează cele mai mici detalii, astfel încât să vă puteți bucura de cea mai fidelă reproducere muzicală posibilă.



 
x
1x

WIRELESS SUBWOOFER RECEIVER

Modulul de extensie WSR (Receptor subwoofer fără fir) pentru DALI SOUND HUB adaugă conectivitate fără fir subwooferului dvs. activ pentru o integrare perfectă în orice configurație DALI EQUI stereo sau surround.



Transformați-vă SUB-ul WIRELESS
Transformă-ți subwooferul activ într-un subwoofer wireless compatibil EQUI
Sunetul surround cu adevărat captivant este cel mai bun cu un subwoofer. Dacă aveți deja un subwoofer activ, DALI WSR (Receptor subwoofer fără fir) este doar biletul pentru a-l integra într-un sistem surround wireless EQUI. Pur și simplu conectați mufa sub-out la intrarea subwooferului și alimentați WSR de la o sursă de alimentare USB-C. Acum subwoofer-ul dvs. face parte oficial din sistemul dvs. surround wireless activ.





 

x

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Tip sistem Pachet Boxe
Conectivitate audio Apple AirPlay2
AUX IN Stereo
Bluetooth
Digital Coaxial
Digital Optic
Ethernet
USB
Wifi
Decodare Multicanal Dolby Digital
Dolby TrueHD
Boxe Wireless
Intrari HDMI 1
Streaming Apple Airplay
Bluetooth
Spotify
Tidal
Descriere:

Pachetul de home cinema wireless Dali Oberon C 5.1 include boxele de podea Oberon 7 C și folosește SUB E-12 F pentru woofer. Setul complet este format din difuzoare active care sunt controlate wireless prin intermediul EQUI SoundHub cu HDMI și modul Bluesound. Seria wireless activă OBERON C combină cea mai simplă pornire și operare cu o calitate excelentă a sunetului - indiferent dacă vă transmiteți muzica prin Bluetooth de pe smartphone, cu HDMI de la televizor sau prin una dintre intrările analogice și digitale ale unitatii centrale de control Sound Hub. Setul este format din următoarele produse:
 

INSTALARE FLEXIBILĂ

Șasiul și crossoverele utilizate în seria OBERON C sunt proiectate astfel încât să emită semnalele audio dintr-un unghi deosebit de larg. Acest lucru nu numai că permite o reproducere audio precisă din punct de vedere spațial în afara pozitiei ideale de auditie, dar și reduce semnificativ distorsiunile armonice și difracțiile care afectează sunetul.

LATENTA SCAZUTA

Semnalele audio sunt transmise de la SOUND HUB COMPACT la difuzoarele OBERON C folosind un protocol wireless proprietar pe 30 de biți. Latența de la intrare la difuzor este de obicei mai mică de 15 ms și ambele difuzoare sunt controlate în același timp.

Boxe active

În fiecare difuzor OBERON C sunt utilizate două amplificatoare de putere clasa D, fiecare cu o putere de impuls de 50 de wați, care au fost selectate pentru calitatea și dinamica lor ridicată a sunetului. Un amplificator amplifica tweeter-ul si unul driverul low-midrange (sau cele două drivere low-midrange ale OBERON 7 C).

TEHNOLOGIE SMC BREVETATA

Piesa de baza a sistemelor magnetice ale tuturor driverelor de bas mediu OBERON C constă în parte din materialul magnet neconductiv Soft Magnetic Compound (SMC) brevetat de DALI. Utilizarea SMC reduce semnificativ distorsiunea mecanică, ceea ce înseamnă că difuzoarele sună foarte plăcut pe o perioadă lungă de timp și având în vedere gama de prețuri, sunt surprinzător de detaliate.

Adevărata calitate a sunetului HiFi

Seria wireless OBERON C demonstrează că sunetului hi-fi real și ușurința de utilizare pot fi integrate în mediile moderne de stil de viață și sistemele media cu ajutorul difuzoarelor active. Centrul de control al sistemului, SOUND HUB COMPACT, nu permite doar o conexiune Bluetooth la un smartphone sau o tabletă, ci și redarea sunetului televizorului prin HDMI și conectarea altor surse audio prin cablu.