Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Sisteme Stereo HiFi

Pachet cu boxe de raft Dali Oberon 1 C si Sound Hub, wireless, bluetooth, negru
Pachet cu boxe de raft Dali Oberon 1 C si Sound Hub, wireless, bluetooth, negru
  • Cod produs: PAC-OBERON1C-SOUNDHUB
  • Garantie: 24 LUNI
  • Stoc: 1
  • Producator: Dali

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Pachet promotional

2x


SUNET HI-FI FĂRĂ FIR
O parte a sistemului DALI EQUI
Având calitatea și confortul la bază, OBERON 1 C este rapid și ușor de configurat – tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la DALI SOUND HUB sau SOUND HUB COMPACT și să adăugați muzică. Cu ecosistemul DALI EQUI de difuzoare wireless active, iubitorii de muzică și audiofilii nu mai trebuie să aleagă între o calitate incredibilă a sunetului și o integrare convenabilă. Ascultați muzică prin Bluetooth, CD, radio prin internet sau sau integrați acest difuzor compact cu sunet grozav într-o configurație de sunet surround multicanal.



CON DIN FIBRA DE LEMN
Dezvăluind cele mai mici detalii
Driverul de bas/mediu cu pierderi reduse de 5¼" utilizat la OBERON 1 C are strat de hârtie fină proprie și diafragmă compozită din fibră de lemn ranforsată, care creează o structură rigidă și ușoară. În combinație cu un surround cu pierderi reduse și suspensie spider, wooferul reproduce cele mai mici detalii, nefiltrate și cu o acuratețe ridicată. Dispune, de asemenea, de un fir avansat de bobină din aluminiu acoperit cu cupru și tehnologia noastră unică de magnet SMC (Soft Magnet Compound).



REDUCEREA DISTORSIUNII
SMC (Soft Magnetic Compound) patentat de DALI
Utilizarea SMC (Soft Magnetic Compound) în OBERON 1 C reduce foarte mult distorsiunile mecanice cauzate de histerezis și curenți turbionari. Rezultatul este un sistem de motor cu magnet cu o reducere drastică a distorsiunii de ordinul al treilea, care permite OBERON 1 C să ofere plăcere auditivă extinsă, un mediu relaxat și o cantitate surprinzătoare de detalii în clasa sa. Driverele echipate cu SMC sunt, de asemenea, deosebit de bune. potrivite pentru difuzoarele cu amplificare activă, cum ar fi OBERON 1 C.



AMPLIFICARE CLASA D
Reproducerea celor mai mici detalii cu claritate și acuratețe
Amplificarea de putere OBERON 1 C cuprinde două amplificatoare de putere de 50 de wați, în buclă închisă, clasa D, alese special pentru calitatea sunetului și capacitatea lor dinamică. Un amplificator alimentează driverul de înaltă frecvență, în timp ce celălalt alimentează driverul bas/mid. Raportul semnal-zgomot de 100 dB al amplificatoarelor de putere asigură reproducerea cu claritate și acuratețe chiar și a celui mai mic detaliu dintr-un pasaj muzical liniștit.



INCINTA ACUSTICA OPTIMIZATA
Construit din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC
Incinta OBERON 1 C este construita din panouri MDF de înaltă rezistență prelucrate CNC și finisate cu o varietate de finisaje cu efect de lemn sau alb mat. Materialele de amortizare poziționate strategic în interior maximizează performanța midrange fără a degrada răspunsul tranzitoriu de bas și lățimea de bandă. Când vine vorba de amplasare, OBERON 1 C poate fi montat pe suport folosind standul DALI CONNECT E-600, integrat în mobilierul AV, așezat pe un raft sau montat pe un perete folosind fantele pentru gaura cheii din spate.



 
x
1x
DALI SOUND HUB este creierul din spatele DALI EQUI, gama noastră interesantă de difuzoare active wireless și hub-uri de sunet. Redând în flux sunet de înaltă rezoluție către difuzoarele CALLISTO C, RUBICON C și OBERON C, în timp ce comută automat între surse, SOUND HUB oferă un adevărat confort fără compromis iubitorilor de muzică și film care au nevoie de mai mult.



O GAMA LARGA DE INTRARI
Suporta toate sursele digitale și analogice
DALI SOUND HUB are o gamă largă de intrări pentru toate sursele dvs. audio digitale și analogice. Când începeți să redați muzică sau porniți televizorul, acesta comută automat la sursa corectă. Și cu două porturi de expansiune modulare, puteți adăuga și streaming de înaltă rezoluție și sunet surround pe 7.1 canale prin HDMI.



CONECTIVITATE BLUETOOTH
Suport audio AAC și aptX de înaltă performanță
Conectivitatea Bluetooth este încorporată chiar în SOUND HUB. Conectați orice sursă audio compatibilă cu Bluetooth și redați muzică stocată local sau prin serviciul dvs. de streaming preferat în câteva secunde. SOUND HUB acceptă, de asemenea, sunetul AAC, aptX și aptX HD de la dispozitive compatibile pentru redare audio impresionantă de înaltă rezoluție până la 24 de biți/48 kHz.

​​​​​​
SURSE ANALOGICE
Reproducerea unei calități mai bune decât CD-ul
Intrarea analogică a SOUND HUB este locul în care tradiția audiofilă se întâlnește cu viitorul Hi-Fi activ wireless. Folosind o conversie avansată analog-digitală, SOUND HUB convertește sunetul de la surse precum CD playere, pick-up și preamplificatoare fono RIAA într-o rezoluție înaltă, o calitate mai bună decât cea a unui CD, 24 biți/96 kHz pentru cea mai bună reproducere audio posibilă.



IEȘIRE SUBWOOFER
Oferă detalii puternice la nivel scăzut
SOUND HUB include o ieșire subwoofer analogică la nivel de linie, controlată de volum, care se pornește automat când este detectat un subwoofer. Pentru o integrare perfectă cu restul sistemului, ieșirea este filtrată low-pass pentru a se potrivi cu caracteristicile de frecvență ale difuzoarelor principale. Folosind opționalul DALI WSR (Wireless Subwoofer Receiver), SOUND HUB se poate conecta fără fir la orice subwoofer activ pentru o configurație 2.1 cu gamă completă sau ca un canal LFE adevărat într-un sistem multicanal.


PORTURI DE EXPANSIUNE
Oferă funcționalitate suplimentară cu module plug-in
Una dintre cele mai inovatoare caracteristici ale DALI SOUND HUB este ascunsă departe de vedere. Cele două porturi de expansiune modulare din spate deschid SOUND HUB către o lume de posibilități, inclusiv streaming, audio cu multi-room și mai multe canale.


7.1 SURROUND SOUND
Creați o configurație multicanal uimitoare
Când este conectat la un televizor prin HDMI ARC sau eARC, modulul de conectare HDMI permite SOUND HUB să livreze până la 7.1 canale de sunet surround Dolby și DTS de înaltă calitate.



BLUOS MULTI-ROOM
Conceput de audiofili pentru audiofili
Modulul plug-in NPM-2i adaugă incredibila platformă de înaltă rezoluție BluOS pentru multi-room la SOUND HUB. Conceput de audiofili pentru audiofili, modulul NPM-2i transmite sunet de înaltă rezoluție către difuzoarele DALI EQUI și se integrează cu alte dispozitive compatibile BluOS pentru a crea o configurație uimitoare în mai multe încăperi în jurul casei tale.



CERTIFICAT MQA
Tehnologie de streaming premiată
Atunci când este echipat cu modulul plug-in NPM-2i, SOUND HUB utilizează tehnologia premiată de compresie și streaming de la MQA pentru a transfera sunet de înaltă rezoluție către difuzoarele noastre din seria CALLISTO C, RUBICON C și OBERON C certificate MQA.

x

Specificatii:

CaracteristicaValoare
tip boxa RAFT
cablu interconnect inclus NU
tip sistem 2.0
stand boxe inclus NU
cablu boxe inclus NU
Descriere:

 

OBERON 1 C este destinat camerelor mai mici în care spațiul este o marfă prețioasă, iar nivelurile de volum sunt relativ modeste. Iubitorii de muzică și audiofilii care preferă stilul și sunetul difuzoarelor montate pe suport vor fi atrași de OBERON 1 C. Ascultarea muzicii , poate de pe CD, radio pe internet sau o plată turnantă și o colecție de discuri prețioase, este probabil să fie prioritatea lor față de sunetul TV - deși dacă difuzoarele OBERON 1 C sunt amplasate corespunzător, una pe fiecare parte a ecranului, sunetul TV poate deveni din ce în ce mai mult. de interes. Compactitatea OBERON 1 C îl face ușor de integrat în orice cameră. Pentru a obține un model de dispersie larg în zona de ascultare, materialele driverului și geometria aplicate în OBERON 1 C au fost atent selectate. Aceleași principii au fost aplicate în proiectarea crossover-ului. Ca rezultat, veți experimenta un sunet bine integrat, chiar și atunci când ascultați la un unghi semnificativ în afara axei. Acest lucru este important deoarece rareori sunteți așezat direct în fața difuzoarelor când ascultați muzică. Un avantaj suplimentar este reducerea semnificativă a distorsiunii armonice și a difracțiilor care cauzează distorsiuni de frecvență, deoarece acestea vor fi întotdeauna mai puternice într-un răspuns pe axă. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care toate difuzoarele DALI nu sunt proiectate pentru a fi conectate.

Gama de frecvente (±3 dB): 39 - 26.000 Hz SPL maxim: 106 dB Frecvența de încrucișare: 2 350 Hz Principiul crossover: DSP complet activ pe 24 de biți Driver de înaltă frecvență: 1 x 29 mm Soft Textile Dome Driver de joasă frecvență: 1 x 5,25"" Con Fibră de Lemn Tip carcasă: Bass Reflex Frecvența de acordare Bass Reflex: 52 Hz Max. Putere de ieșire a amplificatorului: 2x 50 W RMS Tip amplificator: clasa D Intrare de conectare: rețea universală 100-240 VAC Intrare(i) wireless: Full 24 Bit/96 kHz (Fără pierdere de biți atenuată) Distanța recomandată față de perete: 1 - 50 cm Consum de energie în standby: 1 W