Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Videoproiectoare

Videoproiector Ultra Short Throw Smart Laser OPTOMA ZU500USTe, WUXGA 1920 x 1200, 5000 lumeni, contrast 100000:1
Videoproiector Ultra Short Throw Smart Laser OPTOMA ZU500USTe, WUXGA 1920 x 1200, 5000 lumeni, contrast 100000:1
  • Cod produs: PROVID-OP-ZU500USTe
  • EAN: 5055387665385
  • Garantie: Unitate: 36 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12.000 ore
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Optoma

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Nivelul de zgomot: (typical) 33dB, (max) 35dB
Continut pachet: Cablu de alimentare, telecomanda cu baterii, manual de utilzare basic
Conexiuni (intrari/iesri): Inputs 2 x HDMI 1.4a 3D support, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x Composite video, 1 x Audio 3.5mm, 1 x Mic 3.5mm, Outputs 1 x VGA shared with VGA2, 1 x Audio 3.5mm, 1 x USB-A power 0.5A, Control 1 x RS232, 1 x RJ45
Ore de funtionare lampa: 30,000 ore
Dimensiuni videoproiector: 383 x 318 x 111 mm
Raport distanta proiectie: 0.25:1
Garantie: 5 ani sau 12000 ore
Consum energie: (standby) 0.5W, (min) 250W,(max) 400W
Zoom optic videoproiector: fix
Functii importante: ultra short throw
Greutate: 7.22 kg
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1200 (WUXGA)
Luminozitate 5000
Tehnologie DLP
LASER
Format imagine 16:10
Functie speciala ULTRA SHORT THROW
3D DA
AUDIO DA
RJ45 Lan Control DA
WiFi incorporat NU
WiFi optional DA
Descriere:

Videoproiector laser cu raza ultra-scurta WUXGA de luminozitate ridicata.
 

ZU500USTe este alimentat de o sursa de lumina laser DuraCore de lunga durata, cu intretinere redusa. Designul fara lampa si fara filtru reduce considerabil costurile de functionare pentru un cost total de utilizare mai mic.

Cantarind doar 5,7 kg, acest proiector poate fi montat la doar cativa centimetri distanta de un perete si poate proiecta o dimensiune a imaginii de peste 100 inchi (254 cm).

Suportand functionare 24/7 si orientare versatila, ZU500USTe este un proiector flexibil, puternic si luminos cu focalizare ultra scurta, care reprezinta o solutie superba de signalectica in cazul in care spatiul sau accesibilitatea pot fi limitate, cum ar fi vitrinele magazinelor sau vitrinele de retail.


Ultra Short Throw

Cu un obiectiv cu raza ultra-scurta, puteti proiecta o imagine impresionanta mai mare de 100” de la mai putin de un metru distanta. Acest lucru va permite sa plasati proiectorul mai aproape de perete, reducand umbrele, astfel incat sa puteti prezenta cu usurinta; perfect pentru aplicatii interactive.


DuraCore

Durata de viata lider in industrie este obtinuta folosind tehnologia DuraCore de la Optoma. Implementarea unor tehnici avansate de racire cu diode laser si un design inovator rezistent la praf.

DuraCore

Motor optic IP5X rezistent la praf

Testat independent si certificat conform standardului IEC 60529 cu un grad de rezistenta la praf IP5X. Rezistenta remarcabila la praf, combinata cu luminozitatea exceptionala, asigura durabilitatea de varf in industrie; primordial pentru functionarea fara intretinere 24/7 in medii provocatoare.

IP5X Dust resistant optical engine

Corectie in 4 colturi

Reglati imaginea atat in ​​plan vertical, cat si in plan orizontal. Puteti deforma individual fiecare colt al imaginii pentru a crea o imagine perfect dreptunghiularaFunctia este ideala pentru peretii neuniformi sau acolo unde videoproiectorul este pozitionat intr-un unghi.
 

Culori uimitoare

Proiectoarele Optoma ofera performante de culoare fiabile, potrivite pentru orice continut si mediu. De la culori sRGB precise pentru imagini realiste pana la prezentari vibrante si puternice. Avem un mod de afisare pentru a satisface nevoile dvs. Perfect pentru o gama larga de prezentari grafice si video.

Amazing colour

Contrast superior

Adauga mai multe profunzime imaginilor tale cu un videoproiector cu un raport de contrast ridicat. In comparatie cu tehnologia competitiva, videoproiectoarele Optoma DLP iti ofera un alb mai luminos si un negru mai bogat, astfel ca imaginile prind viata, iar textul apare clar si detaliat. Este ideal pentru aplicatiile business si educative.

Control

Fiind echipat cu o gama larga de optiuni pentru controlul si monitorizarea videoproiectorului de la distanta.

RS232 – Videoproiectoarele Optoma sunt echipate cu un set extensiv de comenzi RS232, fiind simplu si usor de operat utilizand orice sistem de control;

AMX Compatibility Dynamic discovery protocol este incorporat in videoproiector, permitand o instalare usoara cu sistemele de control AMX;

Crestron RoomView  - Folosind software-ul compatibil RoomView® puteti porni/opri, monitoriza, gestiona si controla pana la 250 de proiectoare in acelasi timp de pe orice computer

Compatibil Extron IPLink Permite o instalare usoara cu sistemele de control Extron

Control

Media player incorporat

Faceti prezentari direct de pe proiectorul dvs. fara a fi nevoie de un laptop sau de un computer folosind playerul media incorporat. Pur si simplu copiati documentele, imaginile si videoclipurile pe un stick USB / card SD / card microSD (in functie de intrarea proiectorului) si afisati-le pe ecran.

Built-in media player

Difuzor integrat

Un difuzor puternic integrat asigura un sunet de calitate excelenta si o configurare usoara ce elimina nevoia boxelor externe costisitoare.

https://tehnicavizuala.ro/business/images/uploads/42.png

Full 3D

Videoproiectoarele Optoma pot afisa continut autentic 3D din aproape orice sursa 3D, inclusiv player Blu-ray 3D, 3D broadcasting si cea mai noua generatie de console de jocuri.

https://tehnicavizuala.ro/business/images/uploads/29.png

Operare 24/7

Videoproiectoarele Optoma au fost construite pentru a fi utilizate 24 de ore pe zi in mod standard. Sunt ideale pentru aplicatiile in care este nevoie de o utilizare pe o perioada lunga de timp.

Operare 24/7 – Se aplica garantie standard pentru lampa. Garantia videoproiectorului este bazata pe orele de utilizare standard business. Pentru o performanta optima a videoproiectorului, Optoma recomanda ca videoproiectorul sa fie oprit sau in mod standby pentru 30 de minute la fiecare 24 de ore pentru a prelungi durata de viata a lampii.

https://tehnicavizuala.ro/business/images/uploads/54.png

Eco AV mute

Detine controlul asupra prezentarii tale cu functia Eco AV Mute. Capteaza atentia audientei asupra ta, albind imaginea atunci cand nu mai este necesara. Lucrul acesta reduce, de asemenea, consum de energie cu pana la 70%, prelungind astfel durata de viata a lampii.
 

Auto power off

Pot exista situatii cand videoproiectorul este in functiune, dar nu este utilizat. Pentru a te ajuta sa economisesti energie atunci cand videoproiectorul este in functiune, dar nicio sursa nu este detectata, functia „Auto power off” opreste automat videoproiectorul dupa o perioada determinata de timp.


Pornire automata

Proiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este alimentata. Acest lucru elimina nevoia de a porni manual proiectorul prin intermediul telecomenzii sau al tastaturii, ideal pentru utilizarea in incaperi cu un intrerupator „master”.


Oprire automata

Opriti proiectorul imediat sau direct de la retea. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa asteptati ca proiectorul sa se raceasca inainte de a-l opri.

 

 

Descarcari:

Fisa tehnica (ENG)

Descarca