Contact

SC 24 EVONESS SRL
tel: 0723539301
email: sales@tehnicavizuala.ro
Sediu: Str. Bega, Nr. 6, Cluj-Napoca
Punct de lucru: Intrarea Brates, Nr. 16, Sect. 3, Bucuresti
Depozit: Str. Nicolae Iorga, Nr. 13, Turda, Jud. Cluj

Videoproiectoare

Videoproiector Ultra Short Throw Smart Laser OPTOMA ZW410UST, FHD 1920 x 1080, 4000 lumeni, contrast 300000:1
Videoproiector Ultra Short Throw Smart Laser OPTOMA ZW410UST, FHD 1920 x 1080, 4000 lumeni, contrast 300000:1
  • Cod produs: PROVID-OP-ZW410UST
  • Part no: E9PD7M611EZ1
    EAN: 5055387668119
  • Garantie: 36 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12000 ore
  • Stoc
      - Total: 0
      - Rezervari: 0
      - Disponibil: 0
  • Producator: Optoma

Pret:  Pretul nu este disponibil

0723-539301

Specificatii:

CaracteristicaValoare
Part no videoproiector: E9PD7M611EZ1
Zoom optic videoproiector: Fix
Greutate: 3.9 kg
Nivelul de zgomot: Min : 27dB, Max: 34dB
Continut pachet: Cablu de alimentare AC, Telecomandă, 1x baterie CR2025, Manual de utilizare de bază
Conexiuni (intrari/iesri): Intrări: 2 x HDMI 1.4b, Ieșiri: 1 x USB-A power 1.5A, 1 x Audio 3.5mm, Control: 1 x RS232, 1 x RJ45
Ore de funtionare lampa: 30,000 de ore
Dimensiuni videoproiector: 327 x 327 x 109 mm
Raport distanta proiectie: 0.266
Garantie: 36 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12000 ore
Consum energie: Standby : <0.5W, Min: 119W, Max: 173W
Rezolutie: (pixeli) 1280 x 800 (WXGA)
Sursa de lumina LASER
Luminozitate 4000
Contrast dinamic/nativ 300.000:1
Tehnologie DLP
Format imagine 16:10
Functie speciala ULTRA SHORT THROW
AUDIO DA
RJ45 Lan Control DA
Descriere:

Proiector laser compact, ecologic, cu rază de acțiune foarte scurtă



Proiector laser compact, ecologic și compact cu rază de acțiune foarte scurtă
ZH430UST este unul dintre cele mai compacte și mai puțin complicate proiectoare laser DuraCore Full HD de la Optoma de până acum. Proiectat pentru o funcționare continuă fără întreținere, acest proiector de 4000 de lumeni oferă performanțe de imagine puternice și atrăgătoare, perfect pentru sălile de ședințe și sălile de clasă, ZH430UST este proiectat pentru a fi utilizat în orice moment al zilei.

Pentru a susține angajamentul Optoma față de sustenabilitate, ZH430UST reduce consumul de energie cu până la 45% în comparație cu proiectoarele Optoma pe bază de lampă.² Tehnologia laser DuraCore de economisire a energiei asigură o durată de viață lungă a produsului, de până la 30.000 de ore, fără a fi nevoie de lămpi suplimentare, necesită o întreținere minimă și nu conține mercur, reducând și mai mult amprenta de carbon.

 

Caracteristici:
Proiector laser Full HD 1080p luminos
4000 lumeni

Lentile cu rază de acțiune foarte scurtă
Imagine de 100" de la mai puțin de o jumătate de metru distanță

Control suprem
Comenzi Crestron, Extron, AMX, PJ-Link și Telnet LAN

Echipat cu funcții
Reglare în patru colțuri, Office Viewer, prezentări wireless opționale

 


Proiectat pentru viitor
Ne-am angajat să reducem amprenta ecologică globală a produselor noastre, astfel încât să putem face ceea ce trebuie pentru planetă.
Proiectarea de produse inovatoare cu gândul la durabilitate ia în considerare fiecare fază a ciclului de viață al unui produs, de la proiectare, producție, ambalare și logistică, până la utilizare.



Tehnologie de economisire a energiei

Reduceți consumul de energie cu până la 45% în comparație cu soluțiile Optoma bazate pe lămpi.


Amprenta de carbon redusă

Dimensiunea compactă a produsului și a ambalajului permite transportarea a de 2 ori mai multe produse pe container, ceea ce duce la o logistică mai eficientă și contribuie la reducerea suplimentară a emisiilor de carbon.


Ambalaj ecologic

Ambalajul conține până la 97% materiale reciclabile.


Materiale durabile

Designul șasiului este realizat cu până la 50% din materiale plastice PCR (reciclate după consum).

Lumini la vizionare
Acest proiector versatil combină luminozitatea ridicată și culorile vii pentru imagini vibrante și realiste în orice mediu*. Faceți o impresie de durată cu prezentări mai mari și mai îndrăznețe în orice moment al zilei.
*Fără lumină solară directă sau lumini îndreptate asupra ecranului.



Compatibil cu HDR și HLG
Capabil să primească și să afișeze atât conținut HDR10, cât și conținut HDR Hybrid Log Gamma (HLG). Acest proiector Optoma vă permite să vedeți mult mai multe detalii și texturi. Obiectele par mai solide și mai realiste, iar detaliile suplimentare creează o mai mare senzație de profunzime.



Tehnologie laser

Proiectoarele laser Optoma utilizează lasere de înaltă calitate pentru a crea imaginea proiectată. În multe situații, luminozitatea percepută la proiectoarele cu iluminare laser poate fi de două ori mai mare decât cea a unui model echivalent pe bază de lampă. Acestea oferă, de asemenea, o eficiență sporită pentru a menține o luminozitate constantă, performanță superioară a culorilor, pornire/oprire instantanee și o durată de viață extraordinară de până la 30.000 de ore.

Full HD 1080p

Rezoluția de 1080p vă oferă imagini clare și detaliate din conținutul HD, fără reducere sau compresie; perfect pentru vizionarea de filme Blu-ray, transmisiuni HD și jocuri video.

DuraCore

Durata de viață de top din industrie este obținută cu ajutorul tehnologiei DuraCore de la Optoma. Implementează tehnici avansate de răcire a diodei laser și un design inovator rezistent la praf.

Proiecție ultra scurtă

Cu o lentilă cu rază de acțiune foarte scurtă, puteți proiecta o imagine impresionantă mai mare de 100" de la mai puțin de un metru distanță de suprafața de proiecție. Acest lucru vă permite să plasați proiectorul mai aproape de perete, reducând umbrele, astfel încât să puteți prezenta cu ușurință; perfect pentru aplicații interactive.

Culori uimitoare

Oferiți prezentări puternice și lecții educaționale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma oferă performanțe cromatice fiabile, potrivite pentru orice conținut și mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini realiste la prezentări vibrante și pline de forță. Avem un mod de afișare pentru a răspunde în mod specific nevoilor dumneavoastră. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video.


Sistem de gestionare a culorilor (CMS)

Afișează culori precise și realiste pentru a se potrivi cât mai bine cu mediul de vizionare. Această caracteristică unică vă oferă flexibilitatea de a regla cu precizie setările de culoare ale proiectorului pentru o precizie optimă.


Următoarea generație de gestionare a display-ului

Optoma Management Suite (OMS Local)™ cuprinde toate soluțiile de afișare Optoma* într-o singură locație pentru a servi drept interfață pentru gestionarea, monitorizarea și diagnosticarea simultană a problemelor la toate acestea. Fie că este vorba de mai multe dispozitive într-o școală, într-o sală de expoziții sau într-un spațiu de birouri, OMS local este instrumentul perfect care vă permite să păstrați controlul.
OMS™ Local ajută, de asemenea, la avertizarea utilizatorilor atunci când apare o problemă, iar pentru un nivel suplimentar de pregătire, instituțiile pot utiliza această platformă și pentru a seta alerte și a difuza anunțuri de urgență.
*Vă rugăm să verificați paginile produselor individuale pentru compatibilitatea cu OMS



Control

Cu o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.
- RS232 Proiectoarele Optoma sunt dotate cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face ca gestionarea lor să fie simplă și ușoară cu ajutorul oricărui sistem de control.
- Protocolul de descoperire dinamică compatibil cu AMX este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.
- Crestron RoomView Cu ajutorul software-ului RoomView® compatibil, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp, de pe orice computer.
- Compatibil cu Extron IPLink Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron


Corecție la patru colțuri
Corecția celor patru colțuri permite ajustarea trapezului proiectorului atât în plan vertical, cât și în plan orizontal, astfel încât să puteți deforma individual fiecare colț al imaginii proiectate pentru a o face perfect pătrată. Ideal pentru pereți denivelați sau în spații în care amplasarea proiectorului este incomodă sau limitată și trebuie instalat la un unghi.



Proiecție 360°

Cu proiecția la 360°, imaginile pot fi afișate în orice orientare, oferindu-vă libertatea și versatilitatea de a instala acest proiector în locația dorită.
*Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați manualul de utilizare


Full 3D

Afișați conținut 3D adevărat din aproape orice sursă 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, transmisiuni 3D și console de jocuri de ultimă generație.

Funcționare 24/7

Proiectoarele Optoma au fost proiectate pentru a funcționa 24 de ore pe zi în orientare standard. Perfect pentru aplicațiile în care sunt necesare perioade prelungite de utilizare. Supus termenilor și condițiilor de funcționare 24 de ore.
Funcționare 24/7 - se aplică garanția standard a lămpii. Garanția proiectorului se bazează pe orele standard de utilizare în afaceri. Pentru o performanță optimă, Optoma recomandă ca proiectorul să fie oprit sau plasat în modul standby timp de 30 de minute la fiecare 24 de ore pentru a prelungi durata de viață a lămpii.


Oprire automată a alimentării

Pot exista cazuri în care proiectorul este lăsat în funcțiune atunci când nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, funcția "oprire automată" oprește automat proiectorul după o perioadă de timp stabilită, dacă nu este utilizat.


Difuzor integrat

Completați-vă experiența de divertisment la domiciliu cu confortul unui difuzor puternic integrat pentru o calitate excepțională a sunetului și o configurare ușoară, fără a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.

Alimentare prin USB

Utilizați portul USB-A pentru a alimenta dispozitive externe (5V/1,5A)
 

Specificatii tehnice:
Display/imagine
Tehnologia de afișare    : DLP™

Rezoluție : WXGA (1280x800)

Luminozitate  : 4.000 de lumeni
Raport de contrast    : 300,000:1
Raport de aspect nativ    : 16:10
Raport de aspect - compatibil    : 4:3,16:9, 16:10
Corecție trapezoidală - orizontală    : +/-5°
Corecție trapezoidală - verticală    : +/-5°
Culori afișabile (milioane)    : 1073.4
Rata de scanare orizontală    : 15 ~ 140Khz
Rata de scanare verticală    : 24 ~ 120Hz
Uniformitate    : 75%
Dimensiunea ecranului    : 2,03m ~ 3,3m (80" ~ 130") diagonală

Informații despre lampă
Tipul sursei de lumină    : DuraCore Laser
Durata de viață a LASER-ului    : 30.000 de ore

Optica
Raport de proiecție    : 0.266:1
Distanța de proiecție (m)    : 0,202 m - 0,398 m

Distanța focală (mm)    : 3.72mm/0.146"

Decalaj nativ    : 116%

Conexiuni    
Intrări:  2 x HDMI 1.4b
Ieșiri:  1 x USB-A power 1,5A, 1 x audio 3,5 mm
Control:  1 x RS232, 1 x RJ45, 1 x sincronizare 3D

General
Nivelul de zgomot (min)    : 27dB
Nivelul de zgomot (max.)    : 34dB
Compatibilitate PC    : UHD, FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
Compatibilitate 3D    : Da (DLP 3D; 3D secvențial de 120Hz pentru PC, Blu-ray DVD 3D)
3D    : 3D complet
Securitate    : Bară de securitate, blocare Kensington, interfață protejată prin parolă
Clasificare IP    : IP6X
OSD / limbi de afișare    : 25 de limbi: arabă, cehă, daneză, daneză, olandeză, engleză, farsi, finlandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, chineză (simplificată), spaniolă, suedeză, chineză (tradițională), turcă, vietnameză, maghiară.
Funcționare 24/7    : Da
Funcționare la 360    : Da
Condiții de funcționare    : 0°C~40°C, altitudine maximă 10.000ft
Telecomandă    : Tip card
Disipare a căldurii    : 691BTU/oră
Numărul de difuzoare    : 1
Watts per difuzor    : 15W
În cutie  :  
Cablu de alimentare AC
Telecomandă
1x baterie CR2025
Manual de utilizare de bază

Rețea
LAN - control    : Da
LAN    : Da

Alimentare
Alimentarea cu energie electrică    : Sursă de alimentare externă, 180W DC 19.5V, 9.23A
Consumul de energie (standby)    : <0.5W
Consumul de energie (min)    : 119W
Consum de energie (max.)    : 173W

Dimensiuni si greutate
Dimensiuni (L x P x H) mm    : 327 x 327 x 109
Greutate brută :  6,08 kg  
Greutate netă  : 3,9 kg 

Descarcari:

Fisa tehnica

Descarca