Tehnicavizuala
Contul meu

Contul meu

Creeaza cont

Videoproiector Laser OPTOMA ZU1900, WUXGA 1920x1200, 19000 lumeni, contrast 2.000.000:1

Cod produs: PROVID-OP-ZU1900
Part no: W9PD7GW04VZ1
EAN: 6426707006352
Producator: Optoma

La comanda

Transport GRATUIT

Retur 30 de zile

Garantie Unitate: 36 de luni, sursa de lumina: 60 de luni sau 12.000 ore

Consultanta de specialitate gratuita

Posibilitate de plata in rate


165,261.00 lei

Pretul contine TVA

La comanda

Solicita o oferta personalizata

Cere mai multe detalii: +40723539299

Telefon cu tarif normal. Program L-V 09:00 - 17:30

Ultra bright professional WUXGA laser projector

Proiectorul laser profesional ZU1900 cu luminozitate ridicată satisface o nevoie pentru instalațiile de înaltă calitate, inclusiv pentru piețele de divertisment, expoziții și semnalizare digitală. Făcând parte din seria Ultra Bright Series de la Optoma, acest proiector oferă o luminozitate incredibil de mare de 19.000 de lumeni, precum și o flexibilitate extremă cu opt lentile interschimbabile pentru a satisface nevoile celor mai complexe instalații.

Făcând parte din gama de proiectoare laser Optoma DuraCore, proiectoarele de înaltă performanță din seria Ultra Bright dispun de compatibilitate 4K HDR, procesare video cu motor pur și potrivire a culorilor pentru a produce imagini surprinzătoare din punct de vedere vizual, realiste, cu detalii excepționale și precizie ridicată a culorilor.

Fiabilitatea puternică se află în centrul proiectoarelor din seria Ultra Bright, cu capacități de funcționare 24/7, cu o durată de viață a laserului de până la 30.000 de ore și cu un rating IP5X pentru o performanță optimă și fiabilă, chiar și în condiții mai extreme, până la 122 grade Fahrenheit / 50 grade Celsius. Cu un șasiu metalic robust și un design modular pentru o întreținere mai ușoară, o multitudine de opțiuni de conectivitate și un mod de redundanță în condiții de siguranță pentru comutarea instantanee a sursei, proiectoarele din seria Ultra Bright oferă o soluție pentru instalații complicate, inclusiv pentru aplicații de proiecție cu mai multe proiectoare și cupole.

DuraCore

Durata de viață de top din industrie este obținută cu ajutorul tehnologiei DuraCore de la Optoma. Implementează tehnici avansate de răcire a diodei laser și un design inovator rezistent la praf.


Intrare redundantă cu comutare rapidă

Funcția unică de detectare a intrării de semnal asigură comutarea instantanee a sursei în cazul defectării dispozitivului sursă de semnal. Această funcție asigură că o imagine nu se va afișa niciodată în instalațiile de importanță critică, cum ar fi sălile de control, evenimentele în direct sau alte scenarii similare.

Compatibilitate 3D pasivă

3D pasiv este acum disponibil pe proiectoarele cu fosfor laser DLP cu un singur cip. Datorită randamentului luminos de înaltă eficiență, aceste modele permit operatorilor soluții 3D eficiente pentru reducerea costului total de proprietate.

Procesor integrat de deformare și amestecare a marginilor

Procesorul integrat de deformare și amestecare a marginilor permite deformarea și amestecarea mai multor proiectoare fără hardware suplimentar dedicat, reducând astfel costurile și complexitatea instalării. Configurarea deformării și a îmbinării marginilor se face fie cu ajutorul ecranului proiectorului, fie cu ajutorul unui software pentru PC, în funcție de model.
*Este necesară o placă grafică compatibilă cu mai multe ieșiri cu funcție de suprapunere.


HDR compatibil

Capabile să primească și să afișeze meta-date HDR, proiectoarele Optoma compatibile HDR vă permit să vedeți mult mai multe detalii și texturi. Obiectele par mai solide și mai vii, iar detaliile suplimentare creează o senzație mai mare de profunzime. Este ca și cum te-ai uita printr-o fereastră.


HDBaseT™

Comenzile video Full HD, audio, de rețea și de control, fără compromisuri și fără compresie, toate livrate pe un singur cablu de tip CAT, capabil să ajungă până la 100 de metri fără pierderi de semnal, fac ca instalarea să fie lipsită de probleme. HDBaseT™ simplifică cerințele de cablare și reduce complexitatea instalării, economisind timp și reducând costurile.


Șasiu metalic cu design modular

Panourile metalice modulare ale șasiului și șuruburile cu eliberare rapidă fac ca întreținerea de rutină să fie mai ușoară ca niciodată.

Culoare uimitoare

Proiectoarele Optoma oferă o performanță cromatică fiabilă, potrivită pentru orice conținut și mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini realiste la prezentări vibrante și pline de viață. Avem un mod de afișare care să răspundă în mod specific nevoilor dumneavoastră. Perfect pentru o gamă largă de prezentări grafice și video.


Sistem de gestionare a culorilor (CMS)

Afișează culori precise și realiste pentru a se potrivi cât mai bine cu mediul de vizionare. Această caracteristică unică vă oferă flexibilitatea de a regla cu precizie setările de culoare pentru o precizie optimă.


Adaptarea luminozității

O caracteristică valoroasă a oricărei instalații profesionale care include mai mult de un proiector. Mai multe unități de același model și cu o utilizare similară a lămpii pot fi reglate cu precizie pentru a oferi aceleași niveluri de luminozitate; important, în special atunci când sunt puse una lângă alta.

 

Alimentarea constantă

Permite utilizatorilor să seteze nivelurile de putere pentru a satisface cerințele individuale de instalare. Nivelurile de putere pot fi gestionate pentru a obține cea mai luminoasă imagine sau cea mai lungă durată de viață a sursei de lumină - sau oriunde între acestea.


Luminozitate constantă

Tehnologia avansată de detectare a luminii permite setarea unor niveluri de luminozitate care vor rămâne neschimbate în timp. Ideală pentru asigurarea unei luminozități constante pentru instalații cu reglaj fin.


True AV mute

Comutarea AV reală permite oprirea și pornirea instantanee a sursei de lumină a proiectorului prin simpla apăsare a unui buton. Spre deosebire de funcționalitatea AV mute standard, proiectorul nu emite nicio lumină, ceea ce asigură o întunecare de 100% a ecranului.


Negru extrem

Negru extrem permite ca diodele laser să se oprească complet atunci când este detectat un cadru de imagine complet negru. Această funcție este perfectă pentru situațiile în care este necesară o imagine complet neagră.


Deplasare completă a obiectivului

Simplificați instalarea cu deplasarea completă a obiectivului, care oferă o gamă mai largă de posibilități de amplasare a proiectorului. Acest lucru facilitează poziționarea proiectorului în cameră și permite o gamă mai largă de opțiuni de dimensiuni ale ecranului.


Imagine după imagine, imagine în imagine

Semnalele pot fi transmise simultan prin intermediul porturilor HDMI și DVI, pentru o afișare PbP sau PiP de la două surse digitale - perfect pentru videoconferințe și alte aplicații de colaborare.


Proiecție 360*

Imaginile pot fi proiectate pe o rază de 360°* de-a lungul axei orizontale a proiectorului.
*Pentru mai multe informații, consultați manualul de utilizare.


Proiecție portret

Ideal pentru aplicații de semnalizare digitală, puteți roti proiectorul la 90 de grade pentru a proiecta o imagine portret.


Gamă largă de temperaturi de funcționare

Potrivite pentru diverse medii de operare, designul robust și eficient al sistemului de răcire permite proiectoarelor să reziste la o gamă de temperaturi ambiante de operare de 0~50°C.

 

IP5X Motor optic rezistent la praf

Testate și certificate independent în conformitate cu standardul IEC 60529, cu un grad de rezistență la praf IP5X. Rezistența remarcabilă la praf, combinată cu luminozitatea excepțională, asigură o durabilitate de top în industrie; de o importanță capitală pentru funcționarea fără întreținere 24/7 în medii dificile.


Personalizați-vă proiectorul

Aveți proiectorul în orice culoare. Alegeți din orice culoare RAL. Perfect pentru instalații personalizate. *Contactați-ne pentru mai multe informații


Full 3D

Proiectoarele Optoma pot afișa conținut 3D adevărat din aproape orice sursă 3D, inclusiv plăci grafice compatibile 3D, difuzare 3D și servere media 3D de ultimă generație.


Control

Având o gamă largă de opțiuni, puteți controla și monitoriza proiectorul de la distanță.
- RS232 Proiectoarele Optoma sunt dotate cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce face ca acestea să fie ușor și simplu de gestionat cu ajutorul oricărui sistem de control.
- Protocolul de descoperire dinamică compatibil cu AMX este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sistemele de control AMX.
- Crestron RoomView Cu ajutorul software-ului RoomView® compatibil, puteți porni/opri, monitoriza, gestiona și controla până la 250 de proiectoare în același timp, de pe orice computer.
- Compatibil cu Extron IPLink Permite o instalare ușoară cu sistemele de control Extron


PJLink

Protocolul PJLink este încorporat în proiector, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile PJLink.


Telnet

Acest model este capabil să primească comenzi prin telenet, permițând o instalare ușoară cu sisteme de control compatibile Telnet.
 

Link catre producator.


Ecrane proiectie

PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Ecran proiectie electric, perete/tavan, 223 x 168 cm, EliteScreens Saker SK110XVW-E10 , Format 4.:3, drop 25cm
PRP: 2,899.99lei38%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

1,798.99lei
PROMO
Ecran proiectie electric, perete/tavan, 243,8 x 137,2 cm, EliteScreens Saker SK110XHW-E12, Format 16:9, trigger 12V
PRP: 2,599.99lei23%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

1,999.99lei

Specificatii tehnice

Conexiuni (intrari/iesri): Inputs 1 x RS232, 1 x 3D sync, 1 x Wired remote, 1 x HDBaseT, 1 x DisplayPort, 2 x HDMI, 1 x VGA, 1 x DVI-D, 1 x 3G-SDI Outputs 1 x RS232, 1 x 3D sync, 1 x Wired remote, 1 x HDMI, 1 x 3G-SDI Control 1 x RJ45, 1 x USB-A service, 1 x 12V trigger
Ore de funtionare lampa: 30,000 hours
Dimensiuni videoproiector: 650 x 710 x 250
Raport distanta proiectie: Dependent on lens
Garantie: Lihht source 5 years / 12.000h Projector 3 years
Consum energie: Power consumption (standby) 0.5WW Power consumption (min) 460W Power consumption (max) 1,000W
Part no videoproiector: W9PD7GW04VZ1
Greutate: 50 Kg
Nivelul de zgomot: Noise level (typical) 36dB Noise level (max) 38dB
RJ45 Lan Display DA
Rezolutie: (pixeli) 1920 x 1200 (WUXGA)
Luminozitate 19000
Contrast dinamic/nativ 2.000.000
Tehnologie LASER
Format imagine 16:10
Functie speciala Business
3D DA
AUDIO NU
RJ45 Lan Control DA
WiFi incorporat NU

Suporturi proiector

PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Suport videoproiector tavan Multibrackets MB-5235, reglabil 970-1500mm, max.30kg ,alb
PRP: 1,049.99lei14%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

903.00lei
PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Suport videoproiector de perete Blackmount CT-PRB-11S, distanta perete-proiector 450-670mm, max.10kg, alb
PRP: 399.99lei15%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

339.99lei

Calculator distanta proiectie


Latimea ecranului 2m

Diagonala ecranului 98.4"

Inaltimea ecranului 1.5m

Distanta pana la ecran 3.1m

Raport distanta proiectie1.55-1.86

Marimea imaginii Distanta de proiectie

inch

m

m

m ~ m


~  "

~  m

~  m

Sisteme Home Cinema

PROMO
RESIGILAT
RESIGILAT Sistem Home Cinema 5.0 TIBO Harmony 5, 500W, Negru
PRP: 1,999.00lei12%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

1,750.00lei
PROMO
PACHET
Sistem Home Cinema 5.1 cu boxe Polk Audio TL1600 si receiver Sony STR-DH590
PRP: 4,398.00lei32%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

2,999.00lei
PROMO
Sistem Home cinema cu Receiver Sony STR-DH590 si Pachet boxe 5.1 GOLDENEAR Supercinema 3 si stand de podea SuperStand 3
PRP: 17,391.99lei31%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

11,999.00lei
PROMO
PACHET
Sistem complet 5.1 de tavan cu GOLDENEAR HTR7000, subwoofer ForceField 30 si Receiver Marantz NR1510
PRP: 26,743.00lei18%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

21,999.00lei
PROMO
PACHET
Sistem Audio Home cinema cu Receiver Denon AVR-S660H si Sistem Boxe 5.1 Polk Audio TL1600
PRP: 5,898.00lei25%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

4,399.00lei
PROMO
PACHET
Sistem cu boxe GOLDENEAR TRITON ONE si receiver Denon AVC-X4700H
PRP: 40,497.00lei53%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

18,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.2 GOLDENEAR TritonCinema 3+ cu subwoofer incorporat
PRP: 23,095.00lei13%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

19,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.1 GOLDENEAR Supercinema 3
PRP: 13,494.99lei33%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

8,999.00lei
PROMO
PACHET
Pachet boxe 5.1 GOLDENEAR Supercinema 3 si standuri SuperStand 3
PRP: 15,492.99lei35%
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

9,999.00lei
Tehnicavizuala
Videoproiector Laser OPTOMA ZU1900, WUXGA 1920x1200, 19000 lumeni, contrast 2.000.000:1
Videoproiector Laser OPTOMA ZU1900, WUXGA 1920x1200, 19000 lumeni, contrast 2.000.000:1
165,261.00 lei

Legal Notice: LEGO, the LEGO logo, Minifigure, DUPLO®, SPIKETM logo are trademarks of the LEGO Group.
©2023 The LEGO Group. All rights reserved.

Copyright © 2024